ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Направете си моментален тест за стомашно-чревна кандидоза с невероятна точност до 90%!

Стомашно-чревна кандидоза – кога полезната гъбичка става вредна?

Стомашно-чревна кандидоза се лекува с правилно хранене.
stomashno-chrevna-kandidoza
Малко хора знаят, че гъбичките кандида не са чак толкова опасни за нашето здраве. Умереното наличие на гъбичките кандида дори е полезно, защото те играят важна роля в процеса на храносмилане, което помага за правилно усвояване на хранителни вещества.

Но тази гъба има една лоша черта: когато тялото е в хормонален дисбаланс или намален имунитет, бактериите от рода кандида започват да се размножават бързо.

Какво се случва, когато в тялото ни има прекалено много бактерии от вида кандида? Ами най-общо – ние сме отпаднали, чувстваме постоянна умора, чести главоболия, постоянно желание за нещо сладко, а понякога се появява и безпричинна раздразнителност. Това са сигналите на организма, когато има повишено ниво на патогенни гъбички и бактерии.

3

Днес ние говорим за чревна кандидоза. Готови сме да ви дадем инструкции как да направите у дома един лесен, бърз и много точен тест за наличие в организма на патогенна флора. Първоначално гъбичките започват да се размножават в червата, преместват се в стомаха, хранопровода и устната кухина.

Тест за стомашно-чревна кандидоза с невероятна точност до 90%

В крайна сметка, човек който страда от стомашно-чревна кандидоза, може да разбере, че състоянието му е тревожно като погледне езика си.

Често при наличието на патогенни бактерии езикът е покрит с гъста бяла плака, която е трудно да се почисти дори и с четка за зъби.

У дома, можете да направите тест за определяне наличието на Candida гъбички в организма. Този тест трябва да се направи сутринта на празен стомах. Пригответе чиста, гладка не много голяма стъклена чаша, която ще напълните с вода.

444

Съберете слюнка и я изплюйте в чашата. Това трябва да се случи преди да сте си мили зъбите, да сте закусили или да сте пили вода. Просто ставате, събирате слюнка и я изплювате в чашата. Оставете така около половин час. Ако има гъсти линии от слюнка, които се източват към дъното на чашата, ако водата е мътна или има мътни облачета, то значи има наличие на кандида. А ако слюнката ви е потънала на дъното – вземете мерки и се освободете от патогенните гъбички.

Ако наличието на кандида е в здравословни граници, слюнката ще плува отгоре.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *