Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Как се използва яйчен белтък за красота: 6 стъпки към съвършенството!

Яйчен белтък се ползва за красота от векове и затова ползите му са доказано ефективни и най-вече – достъпни

yajchen-beltak
Днес ще научите 6 лесни трика за красота и здраве с яйчен белтък. Много жени отдавна го използват като козметичен продукт. Затова не губете време, пригответе се и запишете тези 6 рецепти за маски с добавка на яйчен белтък. Надяваме се да се научите нещо ново и полезно!

1. Не всеки знае, че с белтък могат да се изгладят фините бръчки в зоната около очите. Необходимо е да разбиете един белтък на пяна, без да добавяте каквото и да е. След това намажете зоната около очите с образувалата се пяна. Оставете да изсъхне и изплакнете с хладка вода, щом започне да чувствате придърпване.

1-1

2. Ако прибавите към разбития белтък лимонов сок и овесени ядки и го намажете в зоната около носа, ще свиете порите и ще избистрите тена на лицето. Избягвайте зоната около очите, заради лимонената киселина. Маската се нанася на няколко слоя с въртеливи движения.

2

3. Маска с яйчен белтък ще ви помогне да се отървете от торбичките под очите.

Вземете една чаена лъжица мед, незахаросан. Сложете същото количество пшеничен зародиш и белтък, разбит на сняг. Белтъкът се добавя последен, когато вече всичко е разбъркано. Нанесете сместа внимателно в зоната около очите. Изплаква се след 15 минути.

Избелете и опънете кожата на лицето с тези лесни маски с яйчен белтък

4. В разбития яйчен белтък добавете лимонов сок и една таблетка ацетизал на прах. Нанесете върху цялото лице, ако имате мазна кожа с пъпки и петна. Отмива се след 15 минути. Може да замените лимоновия сок и ацетезала със сок от магданоз – тази комбинация има страхотен ефект върху кожата, която има старчески петна.

4-1

5. Направете си скраб за лице, като добавите към разбития белтък ситно смлени орехови ядки. След като ексофолирате лицето изплакнете с отвара от лайка.

 

6. Маската с яйчен белтък и ябълка ще помогне да се отървете от акнето. Пасирайте една ябълка и смесете с разбит на сняг белтък. Съотношението е едно към едно. Маската трябва да се прилага на дебел слой. Оставете да действа в продължение на 20 минути. В края на процедурата е необходимо да се измие лицето с отвара от лайка.

Източник: www.econet.ru

крем против петна
Крем против петна

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *