Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Мастопатията се топи с корен от валериана и жълт кантарион

Мастопатията или фиброкистозна болест на гърдата е общото наименование на група от заболявания на млечната жлеза

mastopatiyata
Мастопатията се страхува от ето тази страхотна рецепта

Мастопатията се свързва още и с промени във функционирането на гърдите. Тези заболявания могат да бъдат причинени от хормонален дисбаланс, както и от различни заболявания на репродуктивната система.

Пациентките отиват на лекар с оплаквания от дискомфорт, подуване, тежест и болка в гърдите. По време на предменструалния период може да има и отделяне на вискозна течност, която е с прозрачен до жълто-зелен цвят. Когато се направи палация на гърдата се усещат осезаеми малки или по-големи възли (понякога болезнени), чийто размер може да варира в зависимост от времето на цикъла.

За лечение на мастит лекарят може да препоръча да се приемат витамини (особено добри са B6, A и витамин E), както и лекарства, насочени към коригиране на хормоналните нива. Не се учудвайте, ако чуете, че определен лек за мастит не съществува, тъй като това е по-скоро състояние на организма, а не болест.

chaj

Билкова рецепта от народната медицина за лечение на мастит

Традиционната медицина също разполага не с малко средства за възстановяване здравето на жените. Днес ви предлагаме една невероятно ефективна комбинация от жълт кантарион и валериана.

Необходими са ви следните билки:

1 ч.л счукан или стрит корен на валериана
2 ч.л жълт кантарион
1 ч.л листа от мента
0.5 ч.л лайка цвят
1 ч.л семена от копър
1 ч.л кимион

Как се прави?

1. Смесете всички съставки в суха форма в един общ съд, така че да може да се разбъркат добре.

2. За да си направите чай залейте 1 супена лъжица от така получената смес с чаша вряща вода и оставете похлупена за около половин час.

3. Пие се по 1/3 чаша 3 пъти на ден преди хранене.

Трябва да се отбележи, че лечението на мастит с помощта ба традиционни методи изисква повече време, така че минималния срок, в който е добре да приемате този чай е 3 месеца.

Източник: http://www.mindbodygreen.com/

Изглед на опаковката на продукта Миомакс, Miomax
МИОМАКС – при миоми и хормонален дисбаланс

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *