Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Сусамовото мляко на Дона Гейтс ще направи чудеса за вашите кости

Дона Гейтс е автор на бестселъра The Body Ecology Diet: Recovering Your Health and Rebuilding Your Immunity, световно признат диетолог и лекар

дона

Дона Гейтс има много ученици и последователи по света. Нейната ученичка, Андреа Стивънс, която е специалист с дългогодишна практика в областта на лечебното хранене при деца с проблемно развитие и неврологични проблеми, беше наскоро в България и запозна заинтересуваните с част от онова, което е научила от Дона Гейтс.

Днес ще ви предложим чудесна рецепта, която ще ви помогне да доставите на организма екстра количество калций по естествен начин. Много хора имат дефицит на калций. Сами ще се уверите, че рецептата на Дона Гейтс не е трудна за изпълнение. Освен това тя е много вкусна и хранителна.

Ползите от сусамовото мляко са великолепни. То няма да помогне само на хората с костни проблеми. Калция е полезен за костите, но освен това в комбинация с магнезий може да направи чудеса и за сърцето. И не на последно място – Дона Гейтс съветва да си набавяме калций по естествен начин, а не с помощта на хапчета.

susamowo mlqko

Как се прави сусамово мляко?

Необходими са ви 6 супени лъжици сусам, без връх.

4-5 броя фурми

Преварена вода – 2 чаши

Залейте сусама с водата и оставете да престои една нощ. Почистете фурмите от костилките.

Пасират се всички съставки с малко вода, след това се добавя останалата вода и се разбива за още 3-5 минути (в зависимост от силата на вашия пасатор).

Количеството на водата е различно – трябва да се получи нещо, което да е годно за пиене.

Когато е разбито добре се прецежда през цедка или тензух.

Може да редувате фурмите с малко мед, а може и с авокадо, тъй като то съдържа много магнезий.

Вкусно и здравословно е сусамовото мляко, и сега е момента да се уверите сами! Това е полезно мляко за онези, които вече са осъзнали ползата и необходимостта от калций за здравето.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *