ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Как отслабнах 20 килограма с тази лесна рецепта

Това е една рецепта, която не си спомням къде точно прочетох, но се оказа много ефективна

рецепта
Сигурна съм, че всеки има поне една рецепта за отслабване. Някои може да имат и повече от една. Други, като мен, може да имат цяла папка със запазени линкове на сайтове с рецепти за отслабване, за прочистване и за какво ли не… Но, рецептата, която ще ви споделя сега, не е там. Нея старомодно съм си я преписала в един тефтер, в който имам рецепти на разни питки, кексове и мекички. Случайно я видях и още по-случайно реших да я пробвам.

Това се случи преди 7 месеца. Тогава тежах 93 килограма, при положение, че съм висока 1,61. Сега съм 70 – плюс, минус 1-2 килограма. Рецептата, която започнах да правя, се пие само вечер. Тя ми беше вечерята. Иначе диета не съм пазила.

Всичко се случи постепенно. Намалих хляба, намалих порциите. Разкарах разни газирани напитки, бири и вафли. Постепенно – не изведнъж. С гимнастиките и фитнеса не бях много наред. Да не кажа изобщо не бях наред. Но все пак успях по някакъв начин да се мотивирам и да правя коремни преси + клекове – колкото мога и когато мога. Разтоварващи дни не съм правила – нямам тази воля и дисциплина.

И все пак, с тази рецепта, въпреки че не бях кой знае колко изпълнителна, аз успях да отслабна. Реално и видимо. Снимки имам, и преди, и след, но те са си за мен. Който иска ще пробва рецептата и без да злорадства какво целулитно чудовище съм била. Който не иска – и на 3D да ме гледа, все тая…

Ето и съставките. Възползвайте се, докато все още има сезонни краставици

Това е за една чаша:

  • 1/3 чаена чаша вода
    1 ч.л. настърган корен от джинджифил
    1 средно голяма краставица
    1 малка връзка магданоз
    1/2 лимон
    половин равна лъжичка куркума
    щипка черен пипер

Краставицата се нарязва с корите, всичко се пасира. Имало е случаи, в които ми е омръзвал този вкус. Тогава не слагам куркума, или слагам спанак. Веднъж вместо вода ползвах суроватка и стана много хубаво.

Знам, че повечето от вас ще кажат, че съм отслабнала от липсата на вечеря. И така да е, факт е, че започнах да свалям. Както е факт и това, че вкусът на напитката също е важен… Важно е и постоянството. А то зависи от резултатите. Аз имах резултат с тази рецепта. Надявам се и вие да имате.

Василка Павлова от София на 41 години

златно чудо N14
ЗЛАТНО ЧУДО за отслабване

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *