Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Учителят Паршек: Не отделяйте мисълта от действието!

Руският лечител Порфирий Корнеевич Иванов – Паршек казва, че мисълта за болести разболява

Порфирий Корнеевич Иванов
Учителят Паршек съветва своите последователи да не затормозяват съзнанието си с лоши мисли и страхове за болести. В момента, в който освободим мозъка си от тези пагубни мисли, можем да се поздравим за победата.

Според руския лечител хората, които се занимават с умствен труд живеят по-дълго. Самият той е доказателство за това. В затвора, където лежи за кражби и алкохолизъм, бъдещия лечител чете много, медитира и научава всичко онова, което е стигнало до нас.

Дори учените са доказали, че интелектуалните занимания увеличават живота. Главният мозък контролира всички функции на организма. Той е този, който осигурява неговата приспособимост към измененията в околната среда. Следователно е важно да се грижим за състоянието на съдовете на главния мозък и за доброто му снабдяване с кислород.

Паршек лечител

Много храна разболява мозъка, според лечителя Порфирий Иванов-Паршек . Той съветва да се въздържаме от храна още от ранният следобед в петък и да ядем чак в неделя на обед.

Паршек

Дори и през зимата къпането трябва да завършва със студен душ. Според Порфирий Иванов нищо не гони болестите така яростно, както студа. Неговият съвет към всички, които искат да са здрави е да се обливат поне веднъж дневно със студена вода.

Спокойствието и доброто настроение също е важно за доброто здраве. Затова Порфирий Корнеевич казва: Пожелавайте здраве! Поздравявайте без значение дали познавате човека или не. Кажете едно „Здравей!“ на непознатия човек срещу вас, но го кажете с чувство и от сърце. Най-вече поздравявайте възрастните хора – тяхната благост не само ще стопли душата ви, но ще изгони и всички лоши мисли надалеч.

Руският лечител моли хората, които знаят някаква рецепта за лечение на каквато и да е болест, да я споделят. Не само с него, а с всеки, който има нужда. И до днес хората изпращат писма с лечебни рецепти на неговия последен адрес: 349200 Украйна. Луганская обл., Свердловский р-н, п/о Должанское. Хутор Верхний Кондрючий, ул. Садовая, д.58. Порфирий Корнеевич Иванов.

Там сега се помещава Домът на здравето, в който ученикът на Порфирий Корнеевич – Петро Матлаев, продължава неговото дело, като безвъзмездно помага на всеки нуждаещ се.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *