ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Само 2 дни прочистване по Метода Габриел – минус 3 килограма

Онези от вас, които са имали хронични проблеми с теглото, най-вероятно са чували за Метода Габриел

метода габриел

Не е възможно в една статия да разкажем за всичко, което включва Метода Габриел. Затова ще се ограничим само с една рецепта за бързо прочистване на организма. Тази рецепта ще ви помогне да разчистите всички шлаки и ненужни отлагания във вашия стомах. Докато трае прочистването вие ще свалите между 2 и 4 килограма. Онова, което трябва да знаете и обезателно да запомните е, че не бива да правите това прочистване повече от 2 пъти за 40 дни.

Преди да представим рецептата, нека кажем няколко думи и за това кой е човека зад Метода Габриел.

Джон Габриел се справи успешно с хроничното затлъстяване. Той спазва свой собствен метод, който съвсем логично носи неговото име. Методът Габриел е подходящ за хора, които имат проблем с емоционалното преяждане.

Този метод изследва един цялостен подход към загубата на теглото. Той трансформира тялото и живота завинаги. В YouTube има доволно количество клипове на хора, които са успели да се справят с килограмите, благодарение на Метода на Габриел.

И сега е време да представим този изключително лесен, евтин и ефективен начин за прочистване на тялото.

мляко зелен чай

Двудневната чаена диета включва зелен чай и мляко. Тази комбинация е изключително силна! Тя ще ви помогне да отслабнете с до 4 килограма за два дни, ако спазвате стриктно режима.

По време на тези два дни е задължително освен прясното мляко и зеления чай да пиете и доволно количество вода. Този двудневен режим е един удивителен начин да детоксикирате цялото тяло.

ЗАБЕЛЕЖКА: Ако страдате от някакво хронично заболяване не забравяйте да се консултирате с вашия лекар, преди да направите този режим

Необходими продукти:

5-литра прясно мляко

3 супени лъжици органичен зелен чай

Начин на употреба:

Ето какво трябва да направите – на първо място трябва да загреете млякото, докато 70 градуса. Това е изключително важно за да се разтвори добре зеления чай, който не бива да е на пакетчета.

След това, трябва да се добавят 3 супени лъжици зелен чай. Покрийте и оставете да престои в продължение на 20 минути.

Как се ползва?

Много просто – пие се по една чаша мляко на всеки два часа, като през останалото време се пие само вода.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *