Само 2 дни прочистване по Метода Габриел – минус 3 килограма

Онези от вас, които са имали хронични проблеми с теглото, най-вероятно са чували за Метода Габриел

метода габриел

Не е възможно в една статия да разкажем за всичко, което включва Метода Габриел. Затова ще се ограничим само с една рецепта за бързо прочистване на организма. Тази рецепта ще ви помогне да разчистите всички шлаки и ненужни отлагания във вашия стомах. Докато трае прочистването вие ще свалите между 2 и 4 килограма. Онова, което трябва да знаете и обезателно да запомните е, че не бива да правите това прочистване повече от 2 пъти за 40 дни.

Преди да представим рецептата, нека кажем няколко думи и за това кой е човека зад Метода Габриел.

Джон Габриел се справи успешно с хроничното затлъстяване. Той спазва свой собствен метод, който съвсем логично носи неговото име. Методът Габриел е подходящ за хора, които имат проблем с емоционалното преяждане.

Този метод изследва един цялостен подход към загубата на теглото. Той трансформира тялото и живота завинаги. В YouTube има доволно количество клипове на хора, които са успели да се справят с килограмите, благодарение на Метода на Габриел.

И сега е време да представим този изключително лесен, евтин и ефективен начин за прочистване на тялото.

мляко зелен чай

Двудневната чаена диета включва зелен чай и мляко. Тази комбинация е изключително силна! Тя ще ви помогне да отслабнете с до 4 килограма за два дни, ако спазвате стриктно режима.

По време на тези два дни е задължително освен прясното мляко и зеления чай да пиете и доволно количество вода. Този двудневен режим е един удивителен начин да детоксикирате цялото тяло.

ЗАБЕЛЕЖКА: Ако страдате от някакво хронично заболяване не забравяйте да се консултирате с вашия лекар, преди да направите този режим

Необходими продукти:

5-литра прясно мляко

3 супени лъжици органичен зелен чай

Начин на употреба:

Ето какво трябва да направите – на първо място трябва да загреете млякото, докато 70 градуса. Това е изключително важно за да се разтвори добре зеления чай, който не бива да е на пакетчета.

След това, трябва да се добавят 3 супени лъжици зелен чай. Покрийте и оставете да престои в продължение на 20 минути.

Как се ползва?

Много просто – пие се по една чаша мляко на всеки два часа, като през останалото време се пие само вода.

Оценете статията
Оценка 2.6 от 84 гласували

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Разглеждайки този уебсайт, вие се съгласявате с използването на бисквитки.