Начало / Болести и лечение / Доказана рецепта при камъни в жлъчката: 90% гаранция


Витамин С + Цинк – мощна противовирусна защита за цели 3 месеца!

Доказана рецепта при камъни в жлъчката: 90% гаранция

Тази рецепта при камъни в жлъчката доказано работи

при камъни в жлъчката

Рецептата при камъни в жлъчката би могла да има и 100% ефект. Десетте процента оставяме за онези, които не вярват и няма да я направят.

Преди да ви дадем съставките за рецептата при камъни в жлъчката е редно да ви напомним нещо много важно – черния дроб и жлъчката се възстановяват сравнително бързо ако сравнително навреме и за постоянно се променят хранителните навици.

Премахване на камъни от жлъчния мехур – процедура, която се практикува от древни времена от много хора. Днес има голям брой последователи на тази техника, която дава много добри резултати.

Как се развиват нещата? Преди да приложите рецептата трябва да направите един прочистваш ден, през който да гладувате и да пиете само вода или други течности. През това време в жлъчния мехур се натрупва голямо количество концентрирана жлъчна течност.

Това ще предизвика естествено избутване на всякакви песъчинки и камъни от жлъчката. Колкото по-често практикувате този метод за прочистване на жлъчката, толкова по-добре. За да бъдем честни, трябва да кажем, че този метод не във всички случаи работи. Ако дълго време сте злоупотребявали с мазна и пикантна храна, ако не сте правили никога прочистване на жлъчката по естествен начин, няма как нещата да се случат още от първия път. Колкото по-настоятелни сте, колкото по-често прилагате този метод за прочистване на жлъчката, толкова по-вероятно е да имате успех.

Ето какво ще ви е необходимо за рецептата:

2 средни репички
1 глава червен лук
4-5 шепи спанак
1 среден морков

ПОДГОТОВКА

1. Измийте всички съставки.

2. Нарежете репичките, лука, спанака и моркова на малки парченца и поставете сокоизтисквачка.

3. Полученият сок се изсипва в чаша.
Пийте тази напитка 2 пъти на ден – сутрин на гладно и половин час преди обяд в продължение на 4 дни.

Холимин

Холимин помага при проблеми с жлъчката и черния дроб

Внимание! Материалите в Лекува.нет може да се използват само с публикуване на активен линк към оригиналния текст!


Избрано за теб


Един коментар

  1. И като тръгнат камъните? И като запушат жлъчния канал, какво става? Стига сте си правили експеримента с лековерните хора!!!!!

Отговори

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *

*