Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Следи от акне, белези и пигментни петна: натурален домашен лек изтрива всичко!

Пигментни петна, следи от акне и белези може да заличите с тази нежна и ефективна смес, рецептата за която ви предлагаме днес

пигментни петна
Никой от нас, за съжаление, не е застрахован срещу травми. Децата – още повече. По-късно, през пубертета, малко са хората, които могат да се похвалят, че не са имали сериозен проблем с акнето. Белезите са нещо твърде неприятно, с което всеки от нас трябва да се справя от време на време. А пигментните петна, които загрозяват лицето и ръцете на повечето дами след една определена възраст са не само физически, но и емоционален проблем.

За щастие има естествени средства, които ни помагат да се отървем от белези, следи от акне и пигментни петна. Тази природна смес, която днес ви препоръчваме да си направите, не само ще изглади неравностите, но и ще избели кожата.

Как да изчистите кожата от белези, следи от акне и пигментни петна?

пъпки

Ето какво трябва да направите!

Необходими продукти:

60 мл ябълков оцет
30 мл масло от гроздови семена
2 супени лъжици каша от алое вера

1. Смесете и разбийте в блендер с капак всички съставки.

2. Преди прилагането на тази лечебна смес направете пилинг на лицето с овесени ядки или предварително накиснат във вода ръжен хляб.

3. Нанесете продукта вечерта на доста дебел слой върху проблемните зони. Стойте с него 2-3 часа преди лягане. измийте кожата с хладка вода, за да изчистите добре останките от маската.

4. Намажете лицето с розова вода. След като изсъхне нанесете подходящ крем и сте готови за сън.

Възможно е да ви остане част от маската. Не се притеснявайте да я съхранявате в хладилник. Така приготвената смес има трайност една седмица. Когато свърши направете нова партида.

Известно е, че природните средства са с много по-нежно действие от фармацевтичните продукти, така че трябва да ги използват по-дълго. Затова, моля, бъдете търпеливи и работете усилено за резултата. Нанасяйте маската три пъти в седмицата, докато не забележите подобрение на състоянието.

Глобал Хелт Анти-пигмент
Глобал Хелт Анти-пигмент – крем за премахване на пигментни кожни петна

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *