Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Черна маска премахва петна, пъпки и обриви!

активен въгленЧували сте навярно за тази черна маска, някои от вас дори може да са я пробвали, но едва ли сте наясно колко ефективна е всъщност

Но нека в началото кажем няколко думи за една друга черна маска. Съвсем наскоро интернет пространството беше наводнено с информация за един необичаен инструмент за лечение на кожни заболявания, пъпки и обриви, наречен черна маска.

Цената на тази черна маска обаче може да откаже всеки, който иска да си помогне при кожни болести. Но, така или иначе, не винаги може да се има доверие на продукт, който се рекламира прекалено агресивно.

Затова днес предлагаме на вашето внимание една рецепта за маска, която е не по-малко полезна и ефективна за почистване на лицето. Тя може да бъде една прекрасна алтернатива на така нашумялата черна маска. И всичко това, защото нейната основна съставка е
активен въглен, който може не само да отстрани замърсяванията от порите и да премахне себума, но и да остави една съвършено добре почистена кожа, без каквито и да е външни несъвършенства.

КАКВО ЩЕ ВИ ТРЯБВА?

– 2 таблетки активен въглен
– 1 супена лъжица козметична черна глина
– преварена вода

ПОДГОТОВКА

1. Смачкайте двете таблетки активен въглен, след това ги смесете с глината. Ако не може да намерите черна козметична глина, която често се продава в здравословните магазини и аптеките, може да ползвате и хума.

2. Добавете малко количество студена преварена вода, за да направите консистенцията такава, каквато трябва да е, а именно – като заквасена сметана.

Ако кожата ви е суха може да добавите няколко капки бадемово масло. Ако е мазна – нека остане в този състав.

Нанесете маската върху почистено лице, като избягвате зоната около очите.

Ползвайте четка за нанасянето, не стойте с маската повече от 10-15 минути. Невероятни резултати ще имате ако прилагате тази маска през ден в рамките на един месец.

Нищо не струва да опитате!

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *