Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Супермоделът Ирина Шейк се разхожда с фолио върху главата – БРИЛЯНТНА ПРИЧИНА!

Ирина Шейк е руска манекенка, която по-известна с бурната си връзка с Роналдо и други футболисти

Ирина Шейк 1
Красиви, копринени, еластични къдрици – това е истинско съкровище за всяка жена! Но това богатство изисква много грижи, много средства, много време, а не всяка жена може да си го позволи. Е, оказа се, че и манекенките, които иначе нямат проблем с парите, предпочитат да се доверят на народните средства и да предпазят косата си от окапване по начин толкова лесен и прост.

Ирина Шейк

Преди време споделихме с вас рецепта, с помощта на която се лекуват болки в краката. При нея също се използваше домакинско алуминиево фолио. Нека разберем сега защо руската манекенка Ирина Шейк е опаковала главата си по този странен начин.

Един от най-успешните модели в света, Ирина Шейк, е доказала, че не е необходимо да посещават скъпи салони, за да осигури пълна грижа за косата си. Шапката от фолио, която си е направила, спестява много време и пари, и в същото време радва с невероятни резултати.

Преди да отидете на брега на морето или басейна, погрижете се косата ви да е в добро състояние. Намажете я с бадемово масло, с масло от репей или с друго масло по избор. Използвайте мазило, което ще бъде от полза за вашата коса. Може да си направите и маска, а може само с ароматното масло да я намажете. Разбира се, че може да правите и комбинация между две масла. Може дори да ползваИрина Шейк 2те и готова маска.

Номерът е в термичния ефект. Слънцето нагрява фолиото, кожата на главата също се затопля и активните съставки започват да действат. През зимата може да нагрявате фолиото със сешоар.

 

 

Разбира се, с глава опакована по този начин може да предизвикате много коментари, защото изглежда малко комично отстрани. Колкото и да ви питат дали имате връзка с Космоса, вие отговорете, че единствената връзка, която ще имате в най-скоро време, е със здравата и красива коса. Тази процедура може да съживи дори и най-сухата и чуплива коса. Няма как да не признаем, че къдриците на Ирина Шейк са страхотни!

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *