ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Ето как Покемон Гоу помага на жените да родят по-бързо!

Бременните дами максимално се възползват от „Покемон гоу“. Играта, която завладя света, помага на жените да се сдобият с наследник по-бързо и по-лесно, пише в. „Дейли стар“, цитиран от „Телеграф“. Новата тенденция разкрива проучване на британския канал Ченълмъм.

Покемон Гоу
Много бременни играят „Покемон Гоу“

Акушерките съветват дамите да се движат повече, за да ускорят появата на бебето. Причината е, че движението се свързва с освобождаване на хормона окситоцин, който предизвиква контракции.

Благодарение на „Покемон гоу“ милиони хора по света изминават големи разстояния пеша в търсене на виртуални животинчета на реални места. Сред тези хора има и много бременни жени, които са запалени фенове на играта.

Вече дори не е нужно лекарите да съветват дамите да се разхождат – те сами обикалят коридорите в търсене на покемони.

Според ново изследване близо 20% от бъдещите майки използват покемоните, за да ускорят родилния процес. Други 53% твърдят, че също биха се възползвали от този метод. Много дами споделят, че „Покемон гоу“ им е помогнала да понесат по-леко болките, тъй като е отвличала вниманието им.

„Благодарение на тази игра „излюпих“ моите реални бебенца. Горда съм, че съм „поке-майка“, разказва Амбър Уайлд от Лондон.

Според експерти играта с покемони насърчава цели семейства да станат от дивана и да излязат на разходка. Изчисленията показват, че за да се излюпи едно поке-яйце, играчът трябва да измине между 1 и 10 километра. Лекарите са категорични, че човек трябва да извървява два километра на ден, за да е в добро здраве и кондиция.

Сам Кларк, който е на 32 години, обяви, че е изминал 225 километра, за да улови покемоните по пътя си. Той е първият британец, успял да залови всичките 142 джобни чудовища в Обединеното кралство.

Кларк е убеден, че гоненето на покемони е подобрило физическата му форма и кондицията му.

Спечелих по-добро здраве, твърди той, който е баща на 4 деца.

„Благодарение на играта аз отслабнах, започнах да прекарвам все повече време навън и по-често да извеждам децата“, разказва още младият мъж.

Детските психолози обаче не са толкова въодушевени от тичането след виртуалните животни. Според тях към тази игра може да се развие зависимост, подобна на тази към наркотици.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *