БОДИЛАКС – хранителна добавка срещу запек и излишни килограми

Коктейл почиства моментално черния дроб! Ефектът се усеща още на следващия ден

Това е не просто зеленчуков коктейл – това е лечебен серум, който почиства моментално черния дроб!

cherniya drob
Коктейл почиства моментално черния дроб! Ефектът се усеща още на следващия ден

За черния дроб трябва да се полагат навременни грижи. Преди време имах здравословни проблеми, и лекарят ми предписва курс на лечение с антибиотици. След процеса на вземане на лекарствата аз се чувствах ужасно: тежест в стомаха, горчив вкус в устата, леко гадене след хранене – цял куп усещания, познати на тези, които имат чернодробни проблеми.

Случайно видях рецептата за този лечебен зеленчуково-плодов коктейл, бях вдъхновена и реших да го направя. Това се оказа една вкусна напитка за прочистване на тялото! Една седмица аз се хранех пестеливо и здравословно, пиех ежедневно чаша от зеленчуковото смути, и в крайна сметка започнах да се чувствам добре, както преди! Съветвам ви да опитате!

Рецепта за здравословен коктейл за черния дроб

– 3 моркова
– 2 зелени ябълки
– 1 цвекло
– половин лимон без корите
– парче пресен корен от джинджифил
– няколко листа от маруля или спанак

Нарежете всички зеленчуци в блендер, като преди това сте ги измили и почистили. Добавете малко вода, за да има тази напитка приятна за пиене консистенция. Леко охладете, а остатъка оставете в хладилника.

Морковите са богати на флавоноиди и витамин А, който подхранва черния дроб. Пектинът, съдържащ се в ябълките, помага за премахване на токсините. Зелените листа от маруля осигуряват добра циркулация на кръвта и укрепват имунната система. Джинджифилът и лимона насърчават отличната работа на стомашно-чревния тракт, облекчават подуването на корема и подобряват на обмяната на веществата. В суровото цвекло има много фибри, полезни за червата.

Обичам да готвя зеленчукови смутита и пюрета в блендер, но по-вкусно и полезно нещо от този коктейл не съм правила! Ефектът се почувства още на следващия ден. За да се почувствам свежа и изпълнена с енергия аз пих от зеленчуково-плодовата смес десетина дни, не повече. Опитайте и вие подобряващия резултат на тази напитка върху себе си, направете детоксикация на черния дроб и бъдете здрави!

Мария Василева от София

Алкогард против алкохолизъм
Алкогард – помага при проблеми с черния дроб

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

От първия до “Коктейл почиства моментално черния дроб! Ефектът се усеща още на следващия ден

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *