Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Тибетска рецепта за здрав емайл и бели зъби

Всеки иска да има бели и здрави зъби, но не всеки може да се похвали с красива усмивка

zabite
Нашите зъби, като почти всички органи и системи в човешкото тяло, са подложени на голям стрес. Лоша храна, липсващи грижи, нередовно посещение при зъболекар, безхаберие – всичко това е причина за една не особено приятна и здрава усмивка.

От друга страна ние всекидневно сме атакувани от какви ли не реклами на продукти, които ще направят не само зъбите по бели, но и ще заздравят венците, или пък ще се погрижат за свежия ни дъх. Всичко това е много хубаво, но както повечето от вас знаят – много хубаво не е на хубаво. Производителите ни спестяват един простичък факт, а именно – пастите за зъби невинаги работят, и често причиняват много по-големи увреждания, заради опасните химикали, които се съдържат в тях.

Днес ви представяме една много популярна тибетска рецепта, която ще ви помогне да си направите сами здравословно средство за измиване на зъбите.

Необходими продукти:

1 супена лъжица естествена морска сол, не много едра, но не и съвсем ситна

1 чаена чаша гореща отвара от мента

Разтворете солта в ментовата отвара. Вземете няколко кристалчета сол, сложете ги върху четката и измийте зъбите с тях. Може да не ползвате четка, а да измиете зъбите си с пръсти, така както правят монасите в Тибет. Освен това може да прибавите малко зехтин в солта. Процедурата със зехтина трябва да се прави само два-три пъти в седмицата, но не и всеки ден.

След като измиете зъбите, изплакнете с комбинацията от сол на кристали и ментова отвара.

В началото няма да ви е много приятно и е напълно нормално да почувствате някакъв дискомфорт. С времето обаче се свиква и след всяко измиване вие ще се чувствате много по-добре, а зъбите ви ще бъдат много по-здрави.

Това почистване със сол премахва всички патогенни микроорганизми от устната кухина и за един много кратък период от време укрепва зъбния емайл.

Бъдете сигурни, че това почистване на зъбите ще направи вашата усмивка перфектна!

паста за зъби със сребърни йони
Паста за зъби със сребърни йони

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *