БОДИЛАКС – хранителна добавка срещу запек и излишни килограми

МЕТОДИКА ЗА ЛЕЧЕНИЕ НА РАК С ГАЗ (КЕРОСИН)

Паула Кернер излекува своя рак и сега помага и на други болни!

Лечение на рак
Лечение на рак

Паула Кернер от Австрия счита, че газта лекува рак и други болес­ти, които произлизат от кръвтa. С помощта на предложена­та от нея методика за приемане на газ, тя е излекувала над 20 хиляди болни и е получила патент в много страни.

Самата Паула е била болна от рак на червата с метастази. По време на болестта и лечението тя отслабнала с 14 кг. По време на операцията са й премахнали 7.5 см от червото. Втора операция с цел запазване на живота е било късно да се направи. Настъпил паралич. Изписали я като безнадеждно болна. Лекарите предсказали само две денонощия живот.

Паула лежала в къщи парализирана и си спомнила раз­каза на войника, в който се говорело, че в Югославия мест­ните жители при различни недъзи са пиели газ и са се разт­ривали с нея. Тя решила да изпробва лечението. Отначало изпила една супена лъжица. След няколко часа самочувст­вието й се е подобрило. Параличът отстъпил, болките утих­нали. След три дни тя се повдигнала. Скоро могла да яде без да повръща. На шестата седмица почувствала голям глад, появил й се апетит към зеленчуци, плодове, месо. След из­вестно време се е възстановило изгубеното тегло. Оттогава Паула вече не се бояла от страшната болест, за която няма­ло никакви лекарства.

След това спасявала болни от злокачествени тумори, когато вече никакви лекарства не помагали.

Причини

Паула Кернер не е заостряла вниманието си върху при­чините за възникване на рака, считайки, че той възниква от някакви изменения в кръвта.

Лечение

Паула Кернер съветва да се пие само дестилирана газ, която по нейно мнение възбужда лимфните съдове и оздра­вява кръвта. Тя лекува болните, на които не помагат опера­ция и облъчване. И главното, не дава странични явления.

Газта помага при рак с метастази, лекува детска цереб­рална парализа, заразяване на кръвта, простатит и др.

На болните със скрити недъзи Паула препоръчва да при­емат по 15 капки газ върху бучка захар.

За профилактика и предотвратяване на раковите заболявания Паула Кернер съветва да се приема по една чаена лъ­жичка газ сутрин и вечер е чая, един път на 12 дни. Или да се пие по 1-2 капки газ с преварена вода, 2-3 пъти по време на хранене. Курсът на лечение продължава 6 седмици. След това се прави анализ на кръвта.

На болните с тежки поражения се препоръчва да прие­мат по 1 чаена или супена лъжица дестилирана газ един път на ден на гладно.

Ето два примера, които характеризират този вид лече­ние.

„През 1962 г Т. Гален на възраст 40 години се намираше на прага на смъртта Тя имаше рак на млечната жлеза, коя­то премахнали.,, Започнали метастази. Отказал пикочният мехур. Случаят бил безнадежден-Тогава жената започнала да пие на годишно керосин по една лъжица с чай. След месец се появил апетит. Пулсът станал нормален. При употребата на керосин  отменили морфина. Изминал още един месец и тежко бодната жена оздравяла

„Маргарйта Н подучила язва на стомаха. Операцията не й помогнала. Измъчвали я силни болки, започнал рак. Болната започнала да приема керосин по 1 чаена лъжичка с чая един път на ден. На 12-ия ден настъпило подобрение. Из­чезнали болките, появил се апетит. Нормализирал се съста­вът на кръвта.“

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

От 4 до “МЕТОДИКА ЗА ЛЕЧЕНИЕ НА РАК С ГАЗ (КЕРОСИН)

  1. Георги каза:

    Кучих си медицинска газ немсла, дали ще има някакъв егект ще водя, започвам да пия защото имам тумор на слюнчената жлеза, а в момента никой не оперира заради ковида

  2. мнение каза:

    Да, газта е известно средство за лечение на рака. Умереният прием на газ, особено на медицинска газ или така нареченият пречистен керосин е широко разпространена практика в Германия и Австрия.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *