ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Ето какво се случва ако духнете палеца на лявата ръка!

Болката ще си отиде по-бързо и още чудеса, които ще се случат с тялото ви, ако духнете палеца на лявата ръка

palec
Нашето тяло е една прекрасна система! Здравословните проблеми могат да възникнат от нищото, и в същото време мистериозно да изчезнат.

Днес ще споделим с вас едни много интересни системи за контрол и овладяване на някои симптоми и болежки.

Как да успокоите нервите?

Ако преди важна среща или събитие, заради което дори не може да овладеете нервите си, духнете няколко пъти срещу мпалеца на лявата ръка /така, както е показано на илюстрацията/, ще се почувствате много по-спокойни и уверени. Този трик помага за бързо облекчаване на напрежението.

Това се случва заради връзката на дишането и сърдечната честота: бързото духане причинява инхибиране на блуждаещия нерв и свързаното с него ускоряването на ритъма, а издишането забавя сърдечния ритъм. Не всеки се сеща да поеме дълбоко дъх и да издиша бързо няколко пъти в моменти на стрес, затова е и този трик с палеца при нервно напрежение.

Премахнете зъбобола

hugu
Точката Хъгу

Вземете парче лед и го движете по меката част между палеца и показалеца.

Там се намира една много важна точка, която се нарича Хъгу – точно по средата на меката част. Ако се приложи лек масаж на тази точка с палец и показалец ще се подобри перисталтиката и работата на дебелото черво, както и дихателната система ще работи без проблеми.

Ако имате възпалено гърло

За възпалено гърло има много рецепти, но не винаги сме в състояние да ги изпълним, затова е най-добре да разтриете меката част на ухото с палец, ако нямате възможност да си направите гаргара, например.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *