Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Този плод е най-доброто средство за борба с рака на стомаха!

За борба с рака избирайте продукти, които са лесно достъпни и могат да се намерят там, където живеете

фдихь я иьнь
Този плод е точно такъв продукт – евтин, винаги под ръка и най-вече – расте и по нашите географски ширини. Когато разберете кой е той и защо е обявен за един от най-добрите продукти за борба с рака, изобщо няма да се учудите защо е така.

Сините сливи – те са страхотен плод, препоръчван за закуска с малко чай или овесени ядки: вкусни, евтини, безопасни за фигурата. Знаете ли, че сушените сливи трябва да са задължителна част от вашата ежедневна диета? Днес lekuva.net ще ви обясни защо.

Изследователи от Университета в Тексас са провели серия от проучвания, насочени към идентифициране причините за рак на дебелото черво. При разглеждането на този въпрос, те разбраха, че един от факторите, провокиращи рак на дебелото черво е дисбаланс на чревната микрофлора.

В търсене на решение на този проблем са изследвани свойствата на различни продукти. Установено е, че сините сливи, и най-вече сушените сини сливи се справят с това предизвикателство повече от добре. За да докажат това, учените добавили сушените сини сливи към дневното меню на плъхове.

По-късно, учените открили, че сливите променили чревната микрофлора на експерименталните плъхове чрез увеличаване концентрацията на бактериите Bacteroidetes и намаляване на нивото на лошите бактерии, наречени Firmicutes. Освен това, броят на ракови биомаркери, които са знак за наличие на тумор било значително намалени.

Експертите обобщи: сливи – мощна защита срещу рак на дебелото черво, той е включен в списъка, които имат силни антиоксидантни свойства на продуктите . За профилактика трябва да се яде всеки ден от 3 до 6 парчета от сушени плодове.

Експертите обобщили: сушените сини сливи са мощна защита срещу рак на дебелото черво. Всеки, които иска да запази или подобри здравето си, да се противопостави на рака на стомаха, или просто да отслабне трябва да включи сушените сини сливи в поне три закуски през седмицата. Напомняме, че този плод има силни антиоксидантни свойства. Ако имате рак или друго сериозно заболяване трябва да хапвате от 3 до 6 парчета сушени сини сливи всеки ден.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *