Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Спешно прочистване на бъбреците с рецептата на руската лечителка Олга Романова

За спешно прочистване на бъбреците използвайте тази лесна и много ефективна рецепта на руската лечителка Олга Романова

Олга Романова

Прочистване на бъбреците е добре да се прави не само когато е затруднена тяхната работа, и не само в случаите, в които има болка. Бъбреците са един от най-важните органи на тялото ни, защото тяхната функция е важна за премахване на токсините и излишните соли от организма.

Докато съвестно изпълняват своята дейност, няма начин бъбреците да не се замърсят. Отлаганията в бъбреците могат да бъдат под формата на слуз, пясък и камъни. За поддържане на нормалното функциониране на този орган трябва да се предприема редовно и регулярно прочистване.

Днес ви предлагаме рецептата за спешно прочистване на бъбреците, която е на разположение в арсенала на традиционната медицина. Рецептата става популярна, благодарение на руската лечителка и авторка на няколко книги с рецепти за прочистване и лечение Олга Романова.

Необходими продукти:

– 1 малка връзка пресен магданоз
– 1 малка връзка пресен кориандър
– 1-2 зелени ябълки
– сокът на един лимон
– вода

Сложете в подходящ съд чаша вода. Оставете я на котлона да заври. Пуснете в нея ситно нарязания кориандър и магданоз. Нека останат така захлупени в продължение на десетина минути, без да ги варите – просто ги запарвате.

Докато зелените подправки се киснат направете сок от ябълките, прибавете към тях сока на лимона и добавете прецедената вода, в която са се киснали магданоза и кориандъра.

Пийте по 100 мл от тази течност, един път път на ден на празен стомах. Съхранявайте в хладилник, и след като я използвате, направете нова.

В рамките на 2 дни ще забележите, че цветът на урината се променя. Това е знак, че процесът на почистване са в действие. Не използвайте напитката повече от 5 последователни дни.

ХОЛИМИН – при камъни в бъбреците и жлъчката, за подкрепа на черния дроб

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *