Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Това са упражненията, с които Джейн Фонда поддържа зашеметяваща фигура

Ако изглеждаме поне наполовина толкова добре, колкото Джейн Фонда изглежда на 80, то ние ще бъдем невероятно щастливи

dzhejn fonda
Няма никакво съмнение, че клипчетата с тренировките на Джейн Фонда са станали емблематични – с 22 титили и повече от 17 милиона копия, продадени по цял свят феновете се обръщат към тях в продължения на десетилетия. Звездата, която скоро ще навърши 80 години няма никакво намерение да остарява. Как се постига всичко това? С много труд и упражнения.

Днес ще ви представим някои от фитнес съветите и идеите за диета на неостаряващата и прекрасна Джейн Фонда.

Кой е най-добрият фитнес режим, според Джейн Фонда?

Абсолютният минимум, според нея е три пъти седмично или през ден, минимум по половин час.

Как най-ефикасно се свалят килограми? Ето какво казва Джейн Фонда:

Намалете количеството на храната и увеличете количеството на тренировките. Така не само ще отслабнете, но и ще запазите теглото си, без значение дали пазите диета или не.

За здравословното хранене Джейн казва:

Аз не ям захар. Предпочитам тъмнозелени и лилави храни, които задължително са свежи и колкото е възможно по-сурови. Разнообразявам цветовете на храната всеки ден.

Как да постигнем желаната цел?

Вашата цел трябва да бъде да направите тялото си силно, здраво, гъвкаво и добре сложено колкото е възможно.

И най-важното, което не бива да забравя нито един човек – НИКОГА НЕ Е КЪСНО ДА СЕ ПРОМЕНИТЕ!

Ето защо дори и на 79 години Джейн Фонда изглежда зашеметяващо. Може по лицето й да има бръчки, но тялото й е в перфектната форма като отпреди десетилетия. В това няма нищо случайно. Създателката на аеробиката продължава да тренира редовно и наскоро пусна поредното си видео с упражнения. В тях тя работи усилено с гирички, за да стегне ръцете, които първи издават годините. Направете го и вие, ако искате да сте като Джейн.

1. Седнете на стол – гърбът ви трябва да е плътно до облегалката. Вземете в ръце гирички по 1 кг и ги отпуснете покрай бедрата. Десният крак е стъпил на пода, коляното е под прав ъгъл. Повдигнете левия на нивото на бедрото с пръсти в контрашпиц. Едновременно с това сгънете ръце и доближете гирите до раменете. Изпълнете по 10 пъти с всеки крак.

2. Застанете странично пред стола. Подпрете се с дясната ръка на седалката, а в лявата вземете гира. Изнесете левия крак назад, опънат в коляното, а десния леко сгънете. От това положение сгъвайте и разгъвайте ръката с гирата. Гърбът е прав, главата е продължение на тялото, а коремът е прибран. Изпълнете по 15 пъти с всяка ръка.

3. Гъвкавостта е качество, което се губи най-рано. Затова трябва да се поддържа редовно. Упражненията за разтягане са най-подходящи. Правете ги в края на заниманието си, защото така се сваля и мускулната умора. Седнете в края на стола със сгънати под прав ъгъл крака. След това опънете левия, поставете ръце върху бедрото на десния и пружинирайте с гърди към него. В крайната възможна за вас позиция задръжте и бавно пребройте до 20. Повторете същото с опънат десен крак.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *