ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Мъж, болен от рак, се излекува сам с народна рецепта

Преди около 13 години Анти Кресик от Загреб бил диагностициран с тежка форма на рак. Лекарите му съобщили, че няма шанс за лечение. Тогава му дали 2-3 месеца живот.

Към днешна дата Анти е жив и здрав! Причината за оцеляването му може би се крие зад факта, че той приел тежката новина съвсем спокойно и заявил на всички, че ще победи коварната болест.

Кресик разказва, че е оздравял, благодарение на народната медицина. Той преборил заболяването с помощта на билки и пчелен мед. След като напуснал болницата през месец април, той започнал да се лекува сам. Още същото лято нямало и следа от заболяването. А когато отишъл на преглед, медиците не можали да повярват, че той е жив.

болен от рак
Лечение на рак с мед и джинджифил

Неговата рецепта за лечение е следната: 1 килограм пчелен мед + 500 грама борови иглички + 500 грама джинджифил. С тази смес той се е излекувал от тежка форма на рак на белите дробове, пише mall359.com.

Босненка също споделя рецепта за лечение, която включва пчелен мед. В социалните мрежи тя обяснява, че е страдала от рак на ендокринните жлези. С тази своя рецепта тя се надява да помогне на повече хора.

За нейната рецепта са нужни: два корена джинджифил и 500 грама мед. Джинджифилът ce cмилa на ситно, смесва се с меда и се разбърква. Болният трябва да приема от сместа по 1 супена лъжица по 3-4 пъти нa дeн.

Единственото условие в случая е, че медът и джинджифилът трябва да са чисти. Най-добре е да закупите мед от човек, който се занимава с пчеларство. А джинджифил можете да си отгледате и сами у дома.

Домашното лекарство трябва да се съхранява в стъклени буркани в хладилник. При приготвянето и при консумирането не бива да се използва метална лъжица. Най-добре е да имате под ръка дървена или пластмасова.

Тази рецепта  се прилага до пълното възстановяване на болния.

Б17
Оригиналният витамин Б17

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

От първия до “Мъж, болен от рак, се излекува сам с народна рецепта

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *