ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Проблемите с косата и тяхното лечение с алтернативни методи

Косата отразява вътрешното ни здраве и става суха, чуплива или мазна в зависимост от храните, които ядем, обитаваната среда и количеството стрес в живота ни.

Естественото кисело мляко е чудесен природен регулатор, а изплакването с розмарин и мащерка подпомага природното здраве на косата.

Косата и проблеми, лечение
Косата и проблеми, лечение

Сухата коса може да сочи липса на витамини A, В12 или С, дефицит на цинк или на пълнозърнени протеини в храната. Решението е да се увеличи приемът на витамини и минерали, да се избягва грубото третиране на косата с химикали и да се масажира скалпът с няколко капки зехтин.

Купете си това масло – Иновативна формула направена да балансира и стимулира растежа на косата – Масло за стимулиране растежа на косата и предпазване от косопад!

Мазната коса е резултат от свръхактивни мастни жлези, което може да е причинено от хормонален дисбаланс през юношеството или от лошо здраве. Решението е да се плакне косата с лимонов сок и топла вода.

Прекомерното окосмяване при жените може да е причинено от хормонален дисбаланс, дължащ се на по-високи от обичайните нива на тестостерон (мъжкия хормон). Решението е окосмяването да се отстранява или чрез коламаски, или с депилатор.

ОПЛЕШИВЯВАНЕ

Косопадът е нормален при някои по-възрастни мъже и жени, но може да се причинява от стрес и шок. Загубата на косата при жени може да е причинена от хранителни дефицити или хормонален дисбаланс (може да се случи след бременност, по време на менопаузата или при жени, страдащи от хипотиреоидизъм).

Лечение

Ароматерапия и билкова медицина. Подпомагайте циркулацията на кръвта и растежа на нова коса чрез здраво масажиране в скалпа с масло от градински чай, кедрово дърво и розмарин. Изплаквайте със запарки от коприва.

Препоръчваме – Подсилващ лосион против косопад за професионални резултати с комплекс ФИТОСИНЕРГИЯ и витаминен комплекс!

Както и още много продукти против косопад, които можете да намерите тук!

ПЪРХОТ

Сухият, сърбящ и лющещ се скалп често е резултат от себорея и по-рядко от псориазис или гъбична инфекция. Пърхотът е често срещан и обикновено не е сериозно заболяване.

Лечение

Билкова медицина. Масаж с витамин Е в скалпа нощем. Запарете пресен или изсушен розмарин и градински чай и го използвайте за всекидневно изплакване или си направете лосион от кедрово масло и го оставете да пренощува, преди да го използвате за изплакване на главата.

Вземайте бирена мая или витамин В-комплекс за цялостно здраве на косата.

Внезапният косопад и временната плешивост могат да са признак на тежък стрес и трябва да се лекуват незабавно.

 

 

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *