Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Лечение на рак: Родилка подари една година живот на болния си баща

Английският вестник „Дейли мирър“ писа наскоро за един интересен случай на лечение на рак

helan
Хелън Фицсимънс и нейният баща Артър

Когато става дума за лечение на рак, има достатъчно примери, от които става ясно, че нетрадиционната медицина помага. Историята, която ще ви разкажем днес, е още едно потвърждение на това твърдение.

40-годишна родилка давала от кърмата си на своя болен от рак баща. Според нея, а и според твърденията на близките, това удължило живота му с 1 година.

Хелън Фицсимънс кърмела своя едногодишен син Касиъс, но изцеждала кърма и за 72-годишния си баща Артър. Подтикнали я статии, според които кърмата засилва имунната система.

„Продължавах да кърмя Касиъс, така че какво лошо съм направила? Изцеждах се, замразявах кърма и всеки месец я доставях на баща ми в Дейвън“, разказва Хелън.

Артър страдал от миелом, открит през 2009 г. Този рак се развива бавно, развитието му е смъртоносно, а крайният изход – фатален за пациента. Лечение няма. При болните от миелом ср покачват белтъчните нива, костите стават слаби и чупливи, а имунната система спира да работи.

През 2013 г. Артър е бил диагностициран и с рак на простатата. Лошата новина за рака на простата дошла, докато се подлагал на химиотерапия на миелома.
Всеки ден той приемал минимално количество кърма. известно време след като започнал терапията с кърма лекарите с изненада установили, че белтъчните нива са спрели да се покачват. Според дъщеря му това е станало именно заради млякото й.

Когато Артър опитал за първи път млякото, той го изпил почти на екс, и казал на дъщеря си, че не е чак толкова лошо на вкус и става за пиене. Хелън е наясно, че много хора биха били учудени от постъпката ѝ, както и че ще има такива, които биха я упрекнали. Според нея това е без значение. Когато става дума за спасението на някой, когото обичаш, всички средства са позволени. Това бил нейният начин да облекчи поне малко положението на баща си, а и самият Артър споделил, че след като започнал приема на кърмата, той се почувствал много по-добре. Кърмата на дъщеря му му дала надежда и сили да живее още 16 месеца живот, макар и с диагноза рак на простатата.

Артър се споминал преди около година. Лекуващите лекари не одобрявали алтернативната терапия с кърма за лечение на рак. Но близките на Артър са на мнение, че именно това му е подарило тези допълнителни месеци живот.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *