Начало / Болести и лечение / Историята на тази жена, която се излекува от рак, ще ви изуми!

АЛКАЗАКС БИО – за спешно алкализиране на организма!

Историята на тази жена, която се излекува от рак, ще ви изуми!

В началото на месец февруари 2006 година Анита Мурджани от Хонконг била включена към апарат за изкуствено дишане. За съжаление тя била диагностицирана с лимфом на Ходжкин и имала множество метастази.

Само два месеца след този случай – на 26 март 2006 година, Анита танцувала и пиела шампанско на приятелска сватба. Изумително, но факт – жената на смъртно легло се излекувала напълно по необичаен начин.

Анита споделя, че нейното оздравяване се дължи на измененията в съзнанието й. Тя е от хората, които са преживели т.нар. “околосмъртен опит”. По време на комата жената буквално почуствала, че душата напуска тялото.

излекува от рак

Анита се излекува от рак

“Аз чух разговор между лекаря и моя съпруг. Двамата бяха на 12 метра разстояние от моето легло. Изведнъж почувствах абсолютна свобода от оковите на тялото. Попаднах в друго измерение, където усетих чиста любов. Там ме попитаха дали искам да се върна или да умра”, пише Анита в книгата си “Умри, за да бъдеш себе си”.

Тя разбрала, че ако избере живота, тялото й ще се излекува много бързо – не след години, не след месеци, а след броени дни. Точно това се случило, когато излязла от кома!

Не след дълго Мурджани разбрала причината за своя рак – страх. Тя осъзнала напълно, че може да се излекува с помощта на… любовта.

“Когато пациентите се лекуват по болници, те се избавят само от болестта. За съжаление болестната енергия остава и след време болестта се завръща. Аз навреме разбрах това и се старая тялото ми да бъде пълно със здрава енергия”, казва тя.

Лекар на име Питър Ко от Калифорнийския университет проучил внимателно историята на Мурджани и по негови думи невъзможно е човек да се възстанови толкова бързо от това заболяване с химиотерапия.

“Нейното възстановяване в действителност е изумително!”, са думите на д-р Ко.

Тук можете да изгледате интервюто с Анита по ТВ7.

А тук можете да получите повече информация за книгата й.

Оценете статията
Оценка 3.6 от 20 гласували
loading...

АЛКАЗАКС БИО – за спешно алкализиране на организма!

Избрано за теб


Отговори

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *

*