Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Как едно 35-годишно момиче помогна на хиляди хора да отслабнат здравословно?

Австралийката Фрили, която в социалните мрежи е известна като “банановото момиче”, се радва на перфектно тяло. Освен това тя е помогнала на хиляди хора от всички краища на света да отслабнат и да водят по-здравословен начин на живот.

Първоначално Фрили нашумя с YouTube канала си – тя твърдо заявява, че е против насилието над животни и подробно обяснява защо е избрала да следва здравословен веган режим.

Австралийката твърди, че преди време е имала редица здравословни проблеми. След като е избрала веганството като начин на живот, тя се е сбогувала с депресията, булимията и хормоналните изменения.

здравословно отслабване
Фрили – преди и сега

“Попаднах на суровоядството, докато търсех информация за отслабване. После преоткрих етичната страна на тази уникална растителна диета. Защитавам правата на животните и се старая да правя всичко по силите си”, казва Фрили.

Режимът на Фрили

При режима на Фрили има няколко основни принципа. Важно е да се отбележи, че не се гладува. Тя уверява, че ако веднъж успеете да промените начина си на хранене, никога няма да погледнете назад.

Ето какви са основните принципи при този хранителен режим:

– От менюто са изхвърлени всякакви храни с животински произход.

– Солта, олиото, зехтина и другите рафинирани храни са смъкнати до минимум.

– Сутрин можете да ядете много плодове – толкова, колкото вие искате. През втората част на деня можете да хапнете сготвена храна.

– Не приемайте плодове и сокове след като сте хапнали сготвена храна.

– Наблегнете на картофите, царевицата и ориза.

– Няма никакво ограничение на калориите – не е нужно да ги броите.

– И запомнете – това не е диета, а режим! Резултатите няма да са бързи, но ще са завинаги.

Последователите на Фрили, които са хиляди на брой, разказват, че тя ги е мотивирала да отслабнат. Основно това са млади момичета, на които им е писнало да броят калории.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *