Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Прочистване на лимфата с рецептата на руския лечител и екстрасенс Владимир Муранов

Владимир Муранов е руски лечител и екстрасенс

gluharè
Владимир Муранов няма нужда от реклама, особено в Русия. неговата слава се носи от уста на уста и най-добрата препоръка са добрите отзиви от стотиците хора, на които е помогнал през годините. Владимир Муранов редовно взима участия в телевизионни програми, а в България е станал популярен, благодарение на книгата му „Знание, което лекува“.

Днес ви предлагаме рецептата на Владимир Муранов за прочистване на лимфата.

Кръвta е „течната тъкан“ на нашето тяло, която изпълнява много важни функции – тя участва в отстраняването на отпадните продукти от обмяната на веществата. Кръвта пренася хормони, подкрепя обмяната на веществата, водно-солевия, киселинно-алкалния баланс и гарантира постоянна телесна температура. Кръвта ни предпазва от всички видове чужди агенти (бактерии, вируси, бацили).

Най-доброто време, за прочистване на лимфата е напролет.

Лимфата е циркулираща междуклетъчна течност. Тя е много подобна по състав на кръвта и съдържа някои от нейните компоненти, изтичащи през стените на кръвоносните съдове.

муранов
Владимир Муранов

Основните функции на лимфата са трофична (хранителна) и защитна. Тя играе важна роля за снабдяването на клетките с хранителни вещества и отстраняване на ненужните отпадни елементи, мъртви бели кръвни клетки, фагоцити, микроби, вируси и т.н.

Ускорението на лимфния поток увеличава интензивността и динамиката на метаболизма и забавя застоя на лимфна течност, която би могла да задуши живота на клетките и тъканите.

Когато шлаката в тялото е много голяма, лимфните възли, черния дроб, жлъчката и далака са залети от токсини, и поради тази причина не могат да изпълняват добре своите почистващи и защитни функции. Затова лимфното прочистване е голямо облекчение за хората с белодробни, сърдечно-съдови, бъбречни и чернодробни заболявания, както и онези, които страдат от Синдром на хроничната умора.

Както вече казахме – най-подходящото време за прочистване на лимфата е точно сега, напролет.

Ето и рецептата:

Прочистване лимфата с корен от глухарче

Още през през есента трябва да подготвите корени от глухарче, които предварително е нужно да извадите тогава (за предпочитане по време на нарастващата луна). Измийте, нарежете и изсушете корените. Те трябва да са светло или тъмно кафяви на цвят. Можете да изсушите корените и без да ги режете предварително.

Изсушеният корен трябва лесно да се чупи, без да се огъва.

За да се подготви отварата за прочистване на лимфата трябва да имате 1-2 супени лъжици натрошен корен, които да залеете с 500 мл. вряща вода.

Оставете да къкри 10 мин. След това половин час да престои. Прецедете. минута. и се прецежда. Трябва да пиете 1/3 от чаена чаша, три пъти на ден, като е добре предварително да затопляте отварата втория и третия път.

Пийте тази отвара поне седмица. Наблюдавайте урината – стане ли светла, почти с цвят на вода – прекратете приема и си подгответе корени от глухарче за следващата пролет.

Генотрон
Генотрон – концентрирана формула с глухарче!

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *