Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Памела Андерсън бори хепатита с чай от куркума /РЕЦЕПТА/

Памела Андерсън обяви, че е била излекувана от хепатит С , след като е живяла с вируса в продължение на 16 години

куркума
Актрисата, която скоро ще стане на 50 години, публикува своя снимка в социалните мрежи и написа: „Аз съм ИЗЛЕКУВАНА!!! Току-що разбрах за #nomorehepc, пише тя. Аз се моля всеки, който живее с хепатит C, да може да си позволи лечението. То ще бъде достъпно съвсем скоро, за всеки болен от хепатит. # dontlosehope.“

Преди няколко дни новината за това, че хепатит С ще може да се лекува, изтече и в родния новинарски поток. Памела Андерсън никога не е крила, че спазва указанията на лекарите, но паралелно с това се е доверявала и на народната медицина. Преди да ви кажем едно просто средство, с което Памела Андерсън бори хепатита, ще ви припомним, че хепатит С може да бъде инвалидизиращо и дори фатално състояние. Хепатит С също така може да протича почти безсимптомно в продължение на години, преди да причини проблеми. Има хора, които боледуват от хепатит С в продължение на години, преди да се усетят какво точно се случва.

pamela-anderson
Памела Андерсън

Какво прави Памела Андерсън всяка сутрин, от момента в който е разбрала, че е болна от хепатит С?

Всяка сутрин Памела Андерсън започва деня си с една проста, но много полезна напитка – топла вода с куркума.

Едва ли има човек, който да не знае, че куркумата притежава много ползи за здравето. Куркумата е противовъзпалително и антиоксидантно средство. Китайците казват, че който редовно употребява корени от куркума, никога няма да остарее. Като гледаме как изглежда Памела Андерсън днес, не можем да не се съгласим с тази древнокитайска мъдрост. Канадската актриса и моделка не пие куркума, само за да запази младостта, но и за да подпомогне лечението на заболяването си.

Тук трябва да отбележим, че напитката, която Памела употребява всъщност е приготвена от суров корен на куркума. Макар и рядко, корен от куркума може да се намери и в някои от големите магазини у нас.

Рецептата на Памела Андерсън е проста. В една чаша се нарязва наситно корен от куркума с големината на кутре, като предварително се измива и се обелва, и след това се залива с една чаена чаша вряща вода. Оставя се да стои, докато водата изстине, прецежда се и се пие.

Както сами разбирате, няма срок, през който да се пие тази напитка. Чаят от куркума се приема постоянно. Сами ще се уверите след време колко невероятни, незаменими и трайни ползи има тази напитка..

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *