ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Само за 5 минути, в продължение на 5 дни вие ще загубите 5 излишни килограма!

Може да се отървете от излишните 5 килограма само за 5 дни, ако направите ето тази рецепта

kilograma

Прекомерните мастни натрупвания могат сериозно да навредят на цялостното ви здраве. Наднорменото тегло е твърде вероятно да доведе до високо кръвно налягане, диабет, сърдечно-съдови заболявания, заболявания на жлъчката, затруднена функция на черния дроб и други. Затлъстяването е сериозна заплаха за сърцето, бъбреците, черния дроб, както и за коленете и ставите.

Трудно е да се избавите от първите 5 излишни килограма. След това вече организмът свиква и освобождаването от излишното тегло не изглежда чак толкова трудно. Нормалното телесно тегло е от съществено значение за здраво тяло и свеж ум. Затова, ако искате да намалите цялостно телесното си тегло, ако вече е време да се избавите от няколкото излишни килограма, тази е напитка е правилното решение за вас.

Съставки:

1 лимон
магданоз
вода

Необходима ви е една четвърт чаена чаша пресни листа от магданоз. Трябва ви и един литър вода. След като водата е кипнала, изсипете листата от магданоза вътре и оставете да ври 5 минути. Ако искате да направите тази отвара още по-силна, оставете я захлупена поне още половин час. След това прецедете и добавете сока от лимона.

Лимонът освен полза за здравето, ще се комбинира успешно с магданоза и ще предаде на напитката много приятен, свеж вкус. Така получената отвара се пие по три пъти на ден, половин час преди хранене в продължение на 5 дни. По-дълго време не бива да се използва.

За тези 5 дни вие ще прочистите отлично бъбреците, ще се освободите от излишната вода и ще засилите метаболизма. Не е излишно да ви напомним, че по време на тези пет дни е добре да приемате по-диетични храни и да се въздържате от сладки и вкусни, но вредни храни.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

От 10 до “Само за 5 минути, в продължение на 5 дни вие ще загубите 5 излишни килограма!

  1. kristina georgieva каза:

    Каква е дозата,която се пие за деня?Този 1 литър за един ден ли се изпива!Моля, пишете тези подробности!Благодаря предварително!!!

  2. Лили каза:

    Всичко ,което чета за отслабването,колкото и екзотично, ново,нещо невиждано и нечувано досега,винаги завърша със съвет за намаляване на храната.Ми то всеки знае,че с намаляване на яденето се отслабва,тогава защо ми е да правя другите работи. Кажете рецепта ,от която се отслабва,без да намалявам храната-не искам да бъда гладна и изнервена. По-добре пълна и спокойна, отколкото слаба, но змия…

  3. ивайло каза:

    Това за магданоза и лимона,всеки ден ли се пие по литър или литъра е за пет те дни ?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *