БОДИЛАКС – хранителна добавка срещу запек и излишни килограми

Той уби раковите клетки само за 42 дни! Вижте рецептата на лечителя Рудолф Бройс

С тази рецепта раковите клетки умират само за 42 дни

rakovite kletki
Той уби раковите клетки само за 42 дни!

Австрийският гражданин Рудолф Бройс дълго време търсил най-доброто средство за алтернативно лечение на рак. След много опити той най-после успял да намери начин да убие раковите клетки. Рудолф Бройс е лечител, образован човек, който през целия си живот е искал да открие начин и средство, чрез което да помогне на неизлечимо болните. Неговият специален сок, освен че се справя безотказно с раковите клетки, стимулира имунната система, почиства кръвта, а също така предоставя на тялото изключително много енергия. Но най-важното е, че този сок доказано помага в борбата срещу раковите клетки! Той ефективно е проработил при лечението на повече от 45,000 хора с рак и други нелечими заболявания. Рудолф Бройс е издал книга, която е станала настолно четиво на много хора по света.

Как се случило всичко?

rudolf-brojs

След дълги изследвания и опити лечителят Бройс стигнал до извода, че протеините са това, с което се хранят раковите клетки, и поради тази причина те трябва да бъдат отстранени от нашето меню, а тялото да бъде прочистено от тях.

Той създава специален хранителен режим, който трае 42 дни, през които дни лечителят препоръчва да се пие само зелен чай и неговия специален зеленчуков сок, чиято основна съставка е червено цвекло. През тези 42 дни раковите клетки умират от глад, докато цялостното здраве се подобрява.

Истината за своя метод Бройс открил в една стара 300-годишна немска книга, в която подробно било обяснено как чрез соколечение могат да се лекуват различни болести. Що се отнася за чая като напитка, която внася разнообразие в 42-дневния режим, Бройс казва, че може да е зелен, а може и да е билков, като е добре билките да са от региона, в който живеете.

Рецепта за зеленчуков сок на Бройс:

55% червен корен цвекло, 300 мл
20% моркови, 100 мл
20% корен от целина, 100 мл
3% суров картоф, от 10 до 30 мл, опция
2% от черна ряпа, от 10 до 30 мл

Хубаво е сокът да бъде много добре прецеден. Известно е, че раковите клетки се хранят предимно с твърди и сладки храни, и поради тази причина е добре напитката да бъде съвършено изчистена от власинки.

Няма да чувствате слабост, нито главоболие, ако преди лечението със сока на Бройс не се подготвите предварително, като спазвате ден-два от седмицата ограничителен режим – само на сокове и вода. Не бързайте да гълтате веднага сока, дръжте го известно време в устата си, насладете му се и едва тогава го глътнете. Твърде възможно е по време на диетата със сокове да отслабнете, затова ако искате да сте здрави, ако искате да отслабнете здравословно – пийте сока на австрийския лечител, който не само убива раковите клетки, но дарява на здравите хора красота и изящна фигура.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

От 3 до “Той уби раковите клетки само за 42 дни! Вижте рецептата на лечителя Рудолф Бройс

  1. Светлана каза:

    Здравейте прочетох статията искам до знам някой ползвал ли е рецептата за
    Първична билиарна цироза автоимуненен хепатит! !
    Аз от скоро разбрах че имам такава болести и съм в шок .

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *