ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Ето кои 6 билки увеличават размера на женските гърди и поддържат женското здраве

Използвайте тези 6 билки за здравето на женските гърди и като средство за увеличаване на размера им

jenskite gyrdi
Размерът на женските гърди – това е болен въпрос за много момичета и жени. За съжаление, сегашното състояние на околната среда и съвременния стресиран начин на живот има отрицателно въздействие върху здравето на жените.

За да има ред в женските хормони, трябва да използвате билки! Традиционната медицина предлага много начини да се снабдите с фитоестрогени – специфични вещества, намиращи се в някои храни и растения. Чрез използването им можете да увеличите размера на млечните жлези, да подобрите външния вид на гърдите и да нормализирате месечния цикъл!

Природните средства нямат странични ефекти, и е доказано, че са безопасни за жени на всяка възраст. Те със сигурност са за предпочитане от пластичните операции.

6 РАСТЕНИЯ ЗА УВЕЛИЧАВАНЕ НА БЮСТА И ЗА ЗДРАВЕТО НА ЖЕНСКИТЕ ГЪРДИ

Глухарче

Фитоестрогените, намиращи се в глухарчето, насърчават здравословния растеж на тъканите. Това растение може да се използва като хранителна добавка, да се консумира в прясно и изсушено състояние.

Бял трън

Белият трън е растение, което намалява задържането на течности в различни тъкани на тялото, подобрява кръвообращението, стимулира менструалния цикъл и помага за увеличаване на гърдите по естествен начин.

Китайска ангелика

Тази билка, която също така се нарича и „женски жен-шен“, решава някои от проблемите с репродуктивната система и хармонизира хормоните. Чрез използване корените на това растение се увеличава количеството на прогестерон в женското тяло, което е важно за здравето на женските гърди.

Копър

Чай с копър – това е чудесен начин, който може да помогне за увеличаване на гърдите! Може да си направите лосион от копър, който да втривате върху гърдите. Тази билка и подправка също така е богата на фитоестрогени, и други фитонутриенти, които имат положителен ефект върху здравето на жените, и благодарение на тях спомага за естествено увеличаване на бюста.

Червена детелина

detelinka

Червената детелина съдържа генистеин – вещество, чието действие наподобява женския хормон естроген. Препоръчително е да се използва от жени с болезнени месечни периоди.

Сминдух

Сминдухът не е просто ароматна подправка, която използвате в кухнята. Ароматният сминдух  стимулира производството на естроген и пролактин, поддържа гръдната мускулатура, и поради това се препоръчва да се използва от жени, които кърмят.

Тези билки са изключително ефективни. Може лесно да ги откриете по пазарите и в магазините за хранителни добавки.

Женско здраве е много деликатно. Затова, преди да се предприеме лечение с каквито и да е лекарства, трябва да се обърнете към доказаните средства на традиционната медицина, която не само ще ви помогне, но и няма да навреди!

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *