Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Прочетете това и никога не изхвърляйте костилката на авокадото /ВИДЕО/

Авокадото е изключително полезно за здравето ни

Костилката на авокадото обаче е истински склад на полезни вещества. Тя съдържа 65% от аминокиселините в плода и повече фибри, отколкото който и да е друг плод.

КАКВИ СА ЗДРАВНИТЕ ПОЛЗИ ?

Семената от авокадо са много ефективни в борбата с артрита, заради невероятните противовъзпалителни свойства, които има.

Ползвайте ядката  за намаляване на възпалителните процеси в стомашно-чревния тракт. Също така тя е полезна при диария и може да се използва за направата на лекарства при инфекции и стомашни проблеми.

Според едно скорошно проучване костилката на авокадото е чудно средство за подмладяване. Установено е тя увеличава нивото на колаген, което помага да направите вашата кожа нежна и гладка, и да намалите бръчките.

костилката на авокадото
Не изхвърляйте костилката на авокадото!

Костилката на вкусното авокадо укрепва имунната система и помага за предотвратяване на сезонните болести и неразположения.

Много е ефективна, когато става въпрос за изгаряне на мазнини. Засища, прочиства и осигурява енергия. Костилката на авокадото съдържа високи нива на енергия, които ще ни помогнат да бъдем в кондиция през целия ден.

Може да консумирате костилката в салата, да си направите чай от нея, или да я прибавяте в шейкове или смутита.

Костилката от авокадо ще попречи на растежа на туморите, благодарение на богатото съдържание на каротеноиди. Семената на авокадото съдържат също така и фитохимикал известен като флавонол, който е мощен антиоксидант и може да намали растежа на тумора.

Редовната употреба на ядката на авокадото ще предотврати сърдечните заболявания и инфарктите.

масло от облепиха
ОМЕГА-7 масло от облепиха – супер формула за отлично здраве

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *