Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Съветите на д-р Радослав Горанов срещу туморни образувания

Началникът на Отделението по гинекология в МБАЛ в Бургас – д-р Радослав Горанов даде няколко ценни съвета на представителките на нежния пол за избягване на туморни образувания.

Д-р Радослав Горанов съветва жените как да избегнат туморни образувания. Той разкрива, че преди броени дни се е наложило 54-годишна жена да бъде оперирана по спешност, за да й бъде отстранено огромно туморно образувание. От думите му става ясно, че изваденият тумор на яйчника е тежал осем килограма и е бил с диаметър, надхвърлящ 40 сантиметра.

Пациентката постъпила в болница с много силни болки, а07 коремът й изглеждал така, сякаш е бременна в деветия месец.
При извършените спешни изследвания станало ясно, че туморното образувание е с яйчников произход.

туморни образувания
Не пренебрегвайте профилактичните прегледи

Често пъти туморни образувания притискат вътрешните органи. Такъв бил и случаят на 54-годишната пациентка и това застрашавало живота й. Именно поради тази причина се наложило да бъде направена спешна операция, за да бъде изваден огромният тумор.

Д-р Горанов посочва, че през последните два месеца все по-често попадат на туморни образувания, което е твърде обезпокоително. Той съветва дамите да не пропускат гинекологичните прегледи. Всички са наясно, че посещението при гинеколог веднъж годишно е задължително. Д-р Горанов алармира, че дори един пропуснат преглед може да се окаже фатален за здравето ви.

За щастие, пациентката, която е била подложена на спешна операция за отстраняване на огромния тумор вече се възстановява успешно, пише zdrave.to.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *