Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Психолози: Ключът на щастието е в любов веднъж седмично

Редица психолози задават следните въпроси: Колко любов е необходим на двойката, за да се чувства щастлива? Нужно ли е всеки ден партньорите да се отдават един на друг? И отговорът им е единодушен: хармония и щастие се постигат с правене на любов веднъж в седмицата.

психолозиЛюбимият въпрос на психолозите, занимаващи се с интимния живот на хората, е: „Кои занимания им дават повече свободно време за удоволствия”. Защото:“Дори изключително забавните дейности като срещите с приятели, се считат за по-ценни, ако те са в умерена степен, а не в големи количества“, пишат Ейми Меис и нейните колеги от Университета в Мисисага, Канада.
Те задавали на 30 000 души въпроси свързани с любовта и благодарение на отговорите стигнали до извода, че радостта от партньорството и живота са зависими от сексуалната активност. Който прави секс с партньора си веднъж седмично, се чувства отлично. Ако ограничи любенето, спада удоволствието, но ако го увеличи, то не се покачва. Това не зависи от възрастта, пола и продължителността на връзката.
Психолозите провеждат проучването на три нива. При второто те са изследвали в рамките на месец 335 щастливи двойки, на които са им поставили и въпрос за техния доход. Резултатът от изследването е идентичен с този за честотата на секса. По-малкото любов носи същото неудовлетворение като при по-ниските доходи.
В третата част на изследването психолозите използват данни от Национално изследване на семействата и домакинствата в САЩ. На въпрос дали партньорите са доволни от живота си и колко често се забавляват в леглото, те отговорили, че за тях е важно всяка седмица да спят заедно.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *