ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Здравословната закуска на диетоложката Маргарита Королева топи килограми и чисти токсини

Маргарита Королева днес е една от най-известните и търсени специалисти по хранене в Русия

маргарита королева
В основата на методологията, разработена от руската диетоложка са моно-диетите и пречистващите дни. Маргарита Королева е посветила на създаването на нейния метод за загуба на тегло повече от 20 години. Поради тази причина рецептите на диетоложката са не само изпитани, но и много ефективни.

Това е една от най-вкусните и здравословни закуски, правени някога, така че ако търсите идеалната закуска трябва да си запишете тази рецепта. Напитката, или по-скоро смутито, което се получава след смесване на тези съставки, е пълна с витамини и минерали, които имат способността да подобрят външния вид на косата и кожата, стабилизират обмяната на веществата и укрепват работата на всички системи в организма. Тази рецепта ще ви помогне да се отървете от всички токсини и примеси от тялото и напълно да почистите червата.

Напитката, направена по рецептата на Маргарита Королева, премахва проблемите, свързани с мързеливите червата и запека, стабилизира теглото и гори мазнините и калориите. Ако пиете тази напитка в продължение на 30 дни, можете да очаквате да отслабнете между 6 и 8 килограма.

След този месец вашата кожа, нокти и коса ще станат по-привлекателни и подмладени и вие ще бъдете свидетел на това как мазнините в областта на корема буквално се стопяват.

healthy-breakfast

Необходими съставки:

Две супени лъжици овесени ядки
1 чаша (250 мл) по-гъст айрян (Можете да използвате нискомаслено кисело мляко)
Една чаена лъжичка какао на прах
Една чаена лъжичка смляно ленено семе
Между пет и седем месести сушени сливи

Сложете сливите в купа и изсипете около 100 мл вряща вода върху тях. Покрийте купата и оставете сливите за около десет минути. Вземете друга купа и поставете овесено брашно, какаото и смляното ленено семе в него. След това изсипете айрана и разбъркайте съставките.

Внимателно нарежете накиснатите сливи на малки парченца и ги добавете към сместа.
Смесете всички съставки и ги съхранявате в хладилника.

На сутринта изяжте вкусната и здравословна закуска. Можете да очаквате първите положителни резултати след само една седмица!

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

От 4 до “Здравословната закуска на диетоложката Маргарита Королева топи килограми и чисти токсини

  1. Димитринка Игнатова каза:

    Тази рецепта съм я срещала и друг път в нета,но вместо какао пише канела.Кое е вярно?Ще съм Ви благодарна за уточнението.Лек и успешен ден!

  2. Колева каза:

    Ала-бала! Аз закусвам това (само че с тиквени семки и пресен плод – обикновено ябълка) вече 4-5 години. Нямам проблем с качването на килограми. :))) Освен това имам тежък запек, който се повлиява само от Лаксафит. Да кажем, че причината е в Хашимотото и ЕГН-то. 😉
    А тази рецепта горе… както казваше баща ми: „На здрав човек много помага.“

    • Радка Илиева каза:

      За проблеми с щитовидата жлеза опитайте сока от нони. Ето какво казва д-р Папазова за него в предаването на Гала „На кафе“. http://www.kafe-ganoderma.eu/noni-morinzhi
      Сливите разхлабват и ще ви помогнат за запека.
      А ако пиете кафе, може да го замените с кафето с рейши – регулира перисталтиката на червата и запека.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *