Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

6 чудни съвета от Асука Аяно – японската повелителка на здравето

Асука Аяно е японска лечителка, живяла в края на 19-ти и началото на 20-ти век

6f8367ac72d14d67cf7624ff9c918c9b

Асука Аяно е една от първите жени в Америка, която не само дава съвети за здраве, но и настоява те да се спазват

Японската лечителка е пътувала изключително много, като нейна любима дестинация извън Азия са били Съединените Американски Щати. Именно там Мастер Аяно, както са я наричали американките, дава своите първи напътствия за здраве и красота.

Затова днес, благодарение и на Асука Аяно, всеки знае, че е японките са едни от най-красивите жени в света. В допълнение, Япония е страната с най-висока продължителност на живота. Една от причините е, че японския начин на живот е много различен от нашия.

Има някои прости правила, които могат да станат задължителни за всеки човек, без значение дали е мъж или жена.

Предлагаме на вашето внимание 6 чудни съвета на японската лечителка Асука Аяно, които освен че ще ви помогнат да влезете във форма, могат да станат и причина за вашето по-добро здраве.

Продукти

Храната е в основата на здравето и външния вид на човек. Японските жени почти не ядат по-калорични храни. За готвене, те използват най-полезните продукти: ориз, риба, всички видове и сортове зеле, водорасли и зелен чай.

Приготвяне на храната

За да бъде храната лесносмилаема, е важно как ще се приготви. В Япония ястията се готвят на пара, на скара или във специален уок тиган. Освен всичко друго, продуктите са на огъня сравнително кратко време, за да може да се извлекат от тях всички полезни вещества.

Хапване

Яжте малки порции храна и дъвчете внимателно. В допълнение, за всяко ястие японките използват отделен съд. И никой по никакъв повод и начин не преяжда.

Ориз вместо хляб

Ежедневната консумация на хляб може да доведе до наднормено тегло. Основният продукт в Япония е ориза, който се сервира към всяко ястие.

Закуската преди всичко

Нищо чудно – дори и лекарите казват, че закуската е най-важното хранене. За закуска, японките ядат много големи порции. Това може да бъде омлет, риба, тофу, морски водорасли или ориз.

Плод вместо десерт

За здрава храносмилателна система японките изяждат по един плод два часа след хранене и никакви други десерти. Нещо сладко, подобно на онова, което ние ядем всеки ден, те си го позволяват веднъж в месеца.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *