Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Спри цигарите с метода на Кашпировски!

Методът на Кашпировски гарантирано действа

Съществува метод на моментална хипноза, който не владеят дори всички професионалисти. Наречен е на името на лекаря, който го внедрява в медицинската практика на анестезията – „Рауш“. Рауш-наркозата представлява удар по челото: пациентът губи съзнание, а докато той е в безсъзнание, лекарят му прави операция. А в Рауш-хипнозата, вместо удар по челото, се използва определена дума, изречена на глас или неочаквано действие на хипнотизатора.

Анатолий Кашпировски
Анатолий Кашпировски

Например, когато Анатолий Кашпировски още четял лекции по линия на обществото „Знание“, понякога започвал речта си по следния начин: на сцената излиза конферансието (бивш пациент) и с досаден, муден и заучен глас обявява:

– Уважаеми другари, днес сме се събрали тук, за да …

– Заспи!!! – изведнъж се разнася гръмовният глас на хипнотизатора зад кулисите.

Конферансието пада на пода, а смаяната публика изпада в лек транс. След това на сцената излиза самият маестро и започва да говори тихо и спокойно:

– Темата на днешната ни лекция е за хипнозата.

В края на осемдесетте години на миналия век Анатолий Кашпировски провежда масови сеанси на стадиони и в дворците на спорта. Много болни хора са се опитвали да стигнат близо до него, но виртуозът не провеждал лични, индивидуални срещи с хората: първо не обичал да се ангажира с всеки поотделно, и второ – нямало как физически да се срещне лично с всички желаещи, пише „Доктор“. Въпреки това е имало и такива, които все пак са успявали да си уредят лична среща с чудотвореца.

Например, един сътрудник от Службата за управление на търговията решил да откаже цигарите. Чрез, както твърди Райкин, началника на склада и на Министерството на здравеопазването той успява да се приближи до Кашпировски. Анатолий не можел да откаже на дребната молба на големите началници и се съгласил да го приеме лично. Определил му час за мигновена среща в коридора на Двореца на спорта веднага след масовото му шоу.

След няколко седмици на чакане, преодоляване на милиционерската охрана с помощта на благословията на висши чиновници, другарят бил, както се казва, „неизменно на поста си“.

Минавайки покрай него, Кашпировски замръзва за секунда. След това го поглежда право в очите от упор, протягайки му ръка, сякаш за поздрав, но изведнъж подскача, удря търговеца по челото и му нарежда:
– Не пуши!!! – И сякаш нищо не се е случило, продължава по пътя си.

Обезсърченият пушач постоял няколко минути с отворена от учудване уста и се прибрал вкъщи. Повече никога не запалил цигара!

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *