Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Вълшебна смес отказва от цигарите за без пари

Отказване от цигарите – не е толкова трудно

Въпреки всичките ни опити за здравословен начин на живот, пристрастяването към цигарите може да осуети нашия стремеж към подобряване на здравето.

 

билкова рецепта

Никотинът работи, за да се стимулира главно три системи на организма.

  • Централната нервна система
  • Сърдечно-съдовата система
  • Храносмилателната система

За някои хора пушенето влияе на нервите и затова има успокояващ и седативен ефект.

Независимо от действието и въздействието тютюнопушенето е един изключително вреден навик. Трудено е, но не и невъзможно да се откажеш от цигарите. Всичко е въпрос на желание и нагласа.

Въпреки, че няма лесни начини за отказване от тютюнопушенето, има множество естествени средства, които могат да помогнат в борбата срещу тази неприятна и нездравословна зависимост.

За да се откажете от пушенето, всичко, което трябва да направите е да образовате себе си за наличните естествени средства, които ще ви помогнат да се откажете от цигарите. И разбира се – трябва да сте супер мотивирани и много дисциплинирани, за да се освободите от вихъра на никотиновата зависимост.

Има някои билки, чиято употреба ще ви помогне в трудните дни на отказването.

Лобелия – освен красиво цвете, това е и билка, която съдържа алкалоида лобелин, който действа като временен заместител на никотина – задоволяване на жаждата на организма.

Пасифлора – помага да се успокои нервната система, която трябва да е в кондиция по време на отказването.

Корен от джинджифил – Дъвченето на парчета пресен джинджифилов корен или захаросан джинджифил може да помогне за ограничаване на апетита. Знае се, че повечето хора, които са решили да отказват цигарите, се страхуват да не напълнеят.

Корен от къпина – помага за изграждането на имунната система и пази тялото по време на стресови ситуации.

Корен от ехинацея и чесън – поотделно или комбинирани и двете съставки оказват мощна протекция на белите дробове.

И сега, ето ви рецептата на една вълшебна смес, която е помогнала на стотици хиляди хора да откажат по-лесно и без особени драми цигарите. Уверяваме ви, че от тази уханна смес ще почувствате не само облекчение и желание да забравите час по-скоро за всякакви цигари, но тя ще ви направи много по-свежи и концентрирани.

Смесете 30 грама кокосово масло, 30 грама зехтин и 30 грама масло от жожоба с 12 капки иланг иланг, див портокал, лайка, риган, и/или грейпфрут. Съхранявайте сместта в чист стъклен съд. Нанесете маслото върху кожата под носа или капнете няколко капки върху памучен тампон и вдишвайте дълбоко, когато възникне нуждата от пушене.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

От 4 до “Вълшебна смес отказва от цигарите за без пари

  1. Coco beach/South beach-Miami forever каза:

    How about this:
    The only thing you need to stop smoking, is to realize, that you are killing yourself
    Не трябват никакви билки или магии, или хапове, или заклинания
    You must admit, that, by keep smoking, you are killing yourselfи ако има причина, или някой за когото да ти пука, просто ги спираш и спираш да се самоубиваш
    Толкова е просто
    Намери причината…

  2. Tania каза:

    Откъде да си намеря половината съставки. Иланг-иланг, жожоба, див портокал… и т.н

  3. Валентина каза:

    Това : смесете ….. с 12 капки иланг иланг, див портокал, лайка, риган, и/или грейпфрут е съвсем неясно. По 12 капки от всичко това или как ? Щом е капки то лайката по какъв начин се добавя ? Моля бъдете по- точни .

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *