ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Божиите билки на д-р Робърт Морс ще прочистят вашите бели дробове най-добре

Лечебната смес на доктор Робърт Морс ще подобри здравословното състояние на вашите бели дробове

robyrt mors
Божиите билки на д-р Робърт Морс ще прочистят вашите бели дробове най-добре

Робърт Морс е лектор и преподава в областта на природните науки. Той изнася лекции за здравето по целия свят през последните 40 години и е автор на много книги за здраве и духовност. Участвал е в многобройни телевизионни, новинарски предавания и документални филми, в които е представил нови констатации, казуси, начини за лечение и рецепти за детоксикация и опазване на здравето.

Д-р Морс притежава докторска степен по биохимия от Brantridge Forest School в Съсекс, Англия. Доктор Робърт Морс има една преведена книга на български език, която се казва „Чудото на детоксикацията“

Днес ви предлагаме рецептата за детоксикация и пречистване на белия дроб на доктор Робърт Морс.

Това домашно средство за лечение и пречистване на белите дробове, особено ако те са засегнати от вирусни инфекции, е изключително ефективно и полезно. Вие се нуждаете от следните съставки, които доктор Робърт Морс нарича „божиите дарове“, тъй като всеки може да се възползва от тях. Важно е да се знае от кое и по колко трябва да се сложи, за да се получи тази уникална, вълшебаа смес на доктор Морс. И така, какво ще ви е необходимо?

Имате нужда от следните продукти:

500 грама домашен мед
100 грама чисто, хубаво и качествено масло
40 грама счукан чесън
40 грама смлян корен от хрян

Приготвянето на тази полезна и вкусна смес е много лесно. Всичко, което трябва да направите, е да смесите тези съставки в блендер. Получава се нещо подобно на каша. Трябва да се консумира по 1 супена лъжица всеки ден преди хранене. Парливо е, но се свиква. Вие трябва да консумирате това лекарство, докато се почувствате по-добре, или докато Вашият лекар ви каже, че сте здрави.

Това домашно средство, тази невероятна лечебна паста на доктор Морс лекува и пречиства белите дробове без никакви странични ефекти и без да вреди на другите органи и системи. Още по-голям ефект ще имате, ако след консумацията на дневната доза пиете горещ чай от мента.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *