Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Рецептата на д-р Игор Казякин при проблеми с щитовидната жлеза

Известният лекар от Санкт Петербург – Игор Казякин разкри ефективен лек при проблеми с щитовидната жлеза.

Ако имате проблеми с този важен орган, чаят ТИ ЛАЙФ е идеалното средство за вас.

Статистиката сочи, че една на всеки тринадесет жени страда от проблеми с щитовидната жлеза. Специалистът ендокринолог д-р Игор Казякин е категоричен, че червеният лук е отлично средство за лечение на проблемите с този важен орган от ендокринната система.

Изключително лесен и ефективен метод
Изключително лесен и ефективен метод

За щастие д-р Игор Казякин разкрива и рецептата, която ще ви е от помощ. Той съветва вечер преди да си легнете да разрежете една глава червен лук наполовина. Вземете едната половина от луковата глава и намажете врата си посредством кръгови движения. Мажете точно в частта, в която се намира щитовидната жлеза. Оставете сока от лука да действа цяла нощ. За да не ви притеснява специфичния му аромат, бихте могли отгоре да сложите някаква марличка или нещо друго подходящо.

Ако миризмата му не ви смущава, не е задължително да поставяте нищо отгоре. Просто изчакайте намазаното място да засъхне и можете да си лягате спокойно.
Д-р Игор Казякин посочва, че този метод върши чудеса не само при различните видове проблеми с щитовидната жлеза, а стимулира всички органи от ендокринната система.

В този ред на мисли можете да прилагате този метод на лечение при проблем с всеки един от органите от ендокринната система, пише zajenata.bg.

Можете да използвате чаят ТИ ЛАЙФ при проблеми с щитовидната жлеза или сърдечни проблеми.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *