РУТАСКОРБИН / RUTASCORBIN

Съдържа витамин С, рутозид, микрокристална целулоза, талк, магнезиев стеарат, колоидален силициев диоксид, оцветители

Предназначение

рутаскорбин
Научете повече за ползата от приема на рутаскорбин!

С помощта на РУТАСКОРБИН се намалява оксидативният стрес в организма; оптимизират се клетъчният метаболизъм и възстановителните процеси в тъканите. Приемът на продукта действа оздравително върху клетъчните мембрани и предотвратява чупливостта на капилярните стени. Последното се наблюдава често при дълготраен прием на медикаменти за контрол върху болестни процеси на сърдечно-съдовата система. Има противовъзпалителен и противоалергичен ефект.

РУТАСКОРБИН се включва успешно в комплексни терапии при страдания, изискващи прием на антикоагуланти, аспирин, индометацин. Така се предотвратяват кръвоизливи в лигавиците, ретината и кожата, както и появата на кръв в урината. Не бива да се пропуска това, че става дума за продукт от типа на хранителните добавки. Приемът му обаче трябва да бъде обсъден с лекар, тъй като се касае за специфично въздействие и самолечението може да има нежелани последици.

Как се приема

Таблетките РУТАСКОРБИН се поглъщат цели, с вода, след хранене. Приемът е по 1-2 таблетки до три пъти дневно, според лекарските препоръки. Максималната дневна доза е 6 таблетки. Продължителността на приема определя лекуващият.

Възможни нежелани ефекти

При спазване на предписанията не би следвало да се проявят негативни странични ефекти. Ако потребителят е пушач, положителният ефект от продукта отслабва.

Възможно е след превишаване на максималната доза да се проявят усложнения при пациенти със заболявания на черния дроб и бъбреците, както и при потребители с повишеост към съсирване на кръвта.

Кога НЕ БИВА да се употребява

Продуктът не се препоръчва при алергия към някоя от съставките.

Не се препоръчва за деца.

Да се избягва от бременни и кърмачки.

При потенциални потребители от коментираните рискови групи лекуващият преценява конкретно дали приемът на тази добавка ще допринесе реално за подобряване на здравословното им състояние.

Взаимодействие с други медикаменти

Няма регистрирани взаимодействия с негативен ефект върху потребителите.

_

Усреднена цена в аптеките – 4.50 лв за опаковка от 50 таблетки

Оценете статията
Оценка 2.5 от 6 гласували

Това ще ви помогне

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Разглеждайки този уебсайт, вие се съгласявате с използването на бисквитки.