ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Прост и надежден метод за лечение на настинка и грип (рецепта на Мария Требен)

Много хора знаят, че семената от синап са полезни и ефективни за облекчаване на болката в различни части на тялото

горчица мария требен
Синапените зърна помагат при болки в ставите и болки в мускулите. Но знаете ли, че синапеното семе е изключително полезно в борбата с простуда и симптомите на грип?

Ако не можете да намерите синапено семе, можете да използвате друг подобен продукт, който е направен от тях. Става въпрос за натурална, чиста горчица, която обичайно е от по-скъпите в магазина, и се продава в стъклена чашка. Всичко, което трябва да направите е да натрийте малко горчица на краката си, а след това да ги опаковате добре с вълнено парче плат.

Рецептата на Мария Требен за използване на горчица като помощно средство за лечение и овладяване на симптомите на грип е лесна и бързо приложима. Преди да нанесете горчицата, по желание, намажете краката със сок от джинджифил. Оставете да поеме, намажете отгоре горчицата и опаковайте крака. В по-леки случаи горчицата се маже върху стъпалата, а при по-тежки и върху прасците на краката.

Малките деца се мажат само с горчица, без да се използва сок от джинджифил.

Компресите с горчица се държат толкова, колкото можете да издържите. След като се премахне това средство за загряване на краката, трябва да походите малко, за да се подобри притока на кръв. Най-добре е да правите компресите преди сън. След като отмиете горчицата, намажете краката със безсолна свинска мас.

Само 3-4 дни редовна употреба на компреса с горчица ще ви донесе облекчението, от което имате нужда, ако сте настинали или имате грип.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *