Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Рецепта за смути, което укрепва сухожилията и ставните връзки на коленете

Помогнете на тялото си да възстанови свободата на движение по естествен и лесен начин

smuti ananas Без всякакво колебание можем да кажем, че коленете са едни от най-важните стави. Коленете осигуряват правилната поза на тялото. Те ни дават възможност да ходим, да скачаме, да се изправим и да се наслаждаваме на различни видове физически дейности. Ако коленете ни не са здрави, не можем да направим нищо, нали? И всички ние знаем, че колкото по-възрастни ставаме, толкова по-вероятно е коленете ни да станат по-крехки и да страдат от различни контузии и наранявания. Това е така, защото естествения процес на смазване с годините става все по-труден и по-труден…

Нашият организъм се нуждае от здрави колене, за да бъде силен и готов за всички видове работа и различни предизвикателства в живота. Сухожилията на коляното трябва да останат гъвкави и силни, така че да могат да подкрепят тялото. В тази статия ние ще ви предложим най-доброто домашно средство, което ще възвърне естественото смазване на колянните стави и ще укрепи сухожилията.

Този шейк е зареден с много полезни хранителни вещества и витамини, като например: витамин С, силиций, магнезий и бромелаин. Тези здравословни хранителни вещества имат противовъзпалителни и болкоуспокояващи свойства. Можем също така да кажем, че тези съставки дават сила и енергиен тласък на цялото тяло.

Необходими съставки:

250 мл вода
1 чаша овесени ядки
2 супени лъжици мед
2 чаши нарязани парченца ананас
1 чаша портокалов сок
Щипка-две канела
40 грама натрошени бадеми

Начин на приготвяне:

Първо трябва да сложите в блендера предварително омекналите овесени ядки.След това слагате ананаса, водата /в нея сте накиснали овесените ядки/, портокаловия сок, меда, бадемите и канелата. Разбърквайте, докато не се получи хубава, гладка смес. Започвайте деня си с това невероятно вкусно и полезно смути. Не е задължително да го консумирате всеки ден, но колкото по-често го правите, толкова ползите за вашето здраве ще са по-големи. Не след дълго сами ще се уверите, че движението не е мъка за вас, а наслада.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *