Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Болки в краката и студени пръсти? Използвайте снега по този начин!

Можете да се възползвате от снежното време и да премахнете болките в краката или да разрешите проблема със студените пръсти. За да елиминирате тези оплаквания, трябва да си помогнете чрез регулиране на кръвообращението в ходилата.

Най-простичкият начин срещу тези проблеми е правенето на горещи и студени бани на краката преди лягане.

бани на краката

Единственото нещо, което се иска от вас, е да напълните два легена с вода – единия с много студена, а другия – с много топла). Трябва да потопите краката си първо в единия, а веднага след това и в другия леген. Препоръчително е да ги задържите във всеки съд по няколко минути. Тази лесна и проста процедура успокоява нервната система, помага ви да се отпуснете и облекчава умората.

Друг вариант е да използвате сняг вместо студена вода. Нужно е да разтривате краката си със сняг, за да усетите фантастичния ефект. Чистият сняг е полезен за кожата, за кръвоносните съдове и помага да се разтоварим от психическото напрежение.

сняг
Снегът е полезен за кожата

Забележка: Ако имате желание и възможност, в горещата вода може да сложите морска сол, а в студената – кубчета лед.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *