Лама Геше Ла: Натиснете само една точка на крака, и страданията ви ще свършат!

Лама Геше Ла е тибетски монах, който е посветил себе си и живота си, за да помага на другите

la,a geshe la
Лама Геше Ла

Лама Геше Ла е и професор по медицина, известен в медицинските среди със светското си име Геше Тензин Тамдинг. Онова, на което ни учи тибетският монах е класически просто – колкото по-малко внимание обръщаме на светските неща, толкова по-щастливи ще бъдем. колкото повече любов даряваме, толкова повече здраве и дълголетие ще получаваме.

Тибетският монах сподели един бърз и лесен начин да се отървем от главоболието, стреса и умората.

Действайки по основните точки по тялото, можем да се отървем от мигрената и адското главоболие. Такава точки има на краката и на ръцете.

точка главоболие

За да премахнете мигрената в продължение на 3-5 минути натискайте с показалците на ръцете точките, които са разположени между първия и втория пръст. На ръцете точката, която облекчава главоболието е разположена в мекото пространство между палеца и показалеца.

При положение, че сте уморени, недоспали и имате главоболие, без значение с какъв произход, може да използвате студена вода. Сложете китките и на двете ръце в купи, пълни с вода и лед. Дръжте 20 секунди и изкарайте. Стиснете три пъти ръцете в юмруци и след това пак сложете китките в студената вода. Правете това в продължение на 3-5 минути.

Накрая, когато вече сте направили една от двете препоръки за справяне с главоболието, умората и стреса, направете си чай от джинджифил. Накълцайте пресен корен от джинджифил, голям колкото е голямо малкото ви пръстче, сложете го в чаена чаша вряща вода, изчакайте 10-на минути, прецедете, сложете малко лимон и изпийте тази невероятно свежа и лечебна течност.

Оценете статията
Оценка 3.6 от 62 гласували

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Разглеждайки този уебсайт, вие се съгласявате с използването на бисквитки.