Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Билков еликсир за засилване на имунитета

Смесват се и се разбъркват внимателно по 40 грама стръкове от дяволска уста, шишарки от хмел, по 80 грама стръкове от мащерка, стръкове от риган и листа от мента. 1 супена лъжица от дрогата се залива с 1 водна чаша кипяща вода. Кисне 30 минути и запарката се прецежда. Пие се по 100 грама затоплена като чай на лягане.

2 супени лъжици ситно нарязани листа от коприва се заливат с 500 грама кипяща вода. Кисне 1 час и запарката се прецежда. Пие се по 100 грама 4 пъти дневно.

По 20 грама седефче и очанка и 15 грама бял равнец се заливат с топла, не вряща вода да се покрият. След 30 минути извлекът се прецежда и се слага в шише. Върху билките се излива 500 грама коняк и се оставя да стои 30 минути. Прецежда се и течността се съединява с първата. След 8 дни може да се употребява. Сипва се малко колкото да покрие дъното на кафена чашка, долива се с хладка вода и се изпива. Пие се веднъж дневно-сутрин на гладно.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *