ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

3 храни, които задължително трябва да хапвате на закуска

Хроно диетата е начин на хранене, по който полудя целия свят

sirene zakuska
Хроно диетата ще ви помогне да регулирате килограмите, но само ако твърдо се подчинявате на правилата. Най-общо казано, хроно диетата представлява хранителен режим, по време на който твърдо се спазват часовете на хранене. За целта всяко едно хранене трябва да става в точно определен и спазван един и същи час.

Закуската е най-важното хранене при хроно диетата. Трябва да не я пропускате, защото по този начин ще нарушите ритъма на хроно диетата.

Необходимо е да закусвате преди 8 часа сутринта, за да може да нагодите ритъма на хранене през целия ден.

Сега ще ви представим 3 съставки, които трябва да бъдат задължителна част от вашата хроно закуска.

1.Хляб

Една филия хубав хляб, приготвен с натурални съставки, без мая и без захар е отличен старт на всеки ден. Хлябът ще ви зареди с енергия и ще ви държи сити през целия ден.

2.Зехтин

Поръсете малко зехтин върху филията хляб. Това не само ще направи хляба по-вкусен, но и ще зареди тялото с полезни мазнини.

3.Сирене

Искате да знаете точно колко сирене трябва да хапнете на закуска? Сега ще ви представим един много интересен начин, с помощта на който ще може да изчислите какво трябва да бъде количеството на сиренето, което да хапнете на закуска. Изваждане 100 см от височината, измерена в сантиметри, и така ще получите теглото на сиренето, от което тялото ви се нуждае. Може би ще си помислите, че това е твърде много, но това количество сирене ще ви помогне да се чувствате сити до обяд или поне до 13:00, когато е време за обяд. Сиренето съдържа 10 пъти повече калций, отколкото прясното и киселото мляко.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

От първия до “3 храни, които задължително трябва да хапвате на закуска

  1. Людмила Богалинова каза:

    Това са три отрови уважаеми господа. Сиренето е вредно поради това че отдавна сме отбити от майките си и защо ли сучем от крави? Хляба се прави с отвратителни набухватели напоследък, а зехтина е по вреден и от слънчогледовото олио…. НЕВЕРОЯТНО Е КАКВО СЕ ПИШЕ ОНЛАЙН…..

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *