Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Ето я причината, поради която трябва да се разхождате, когато сте болни!

За да могат да се усвоят хранителните вещества, в нашето тяло са необходими помощни средства, които да ги разграждат. Най-важен от тях е кислородът. Той се усвоява активно, ако човек прави някакви физически действия. Затова, когато сме болни, просто трябва да прекарваме повече време на свеж въздух, на открито и доколкото е възможно (разбира се, в този случай трябва да подхождаме много разумно) да правим физически упражнения. В случая нямаме предвид някакъв спорт (с изключение на йога).

разходка здраве
Ако не обичате разходките, заложете на йогата

По-добре е да прекарвате известно време в градината, с растенията и земята – те са отлични помощници в борбата срещу всички болести.

Можете да отидете в гората за гъби, например. Като цяло, измислете си да правите нещо на открито и веднага ще почувствате терапевтичното действие на това мероприятие.

Чистият въздух прочиства организма ни, тъй като ускорява обменните процеси, като по този начин допринася за активното усвояване на всички полезни за организма неща, а също така ни спасява от обездвижване и натрупване на токсини.

Най-чистият въздух е планинският, тъй като там не достигат вредните примеси и газове. Най-полезен е горският въздух, особено сутрин в боровата гора. Когато падне росата, в горския въздух се концентрират много полезни вещества, които се отделят от горската флора.

Има случаи на излекуване на тежки стадии при болести на дихателната система само с продължително пребиваване сред иглолистни гори, така че използвайте всяка възможност да прекарате скъпоценни допълнителни минути на чист въздух, постоянно проветрявайте помещенията, в които живеете, особено през нощта.

Помислете си сами за това, колко важна роля в живота ни играе дишането – ако без храна човек може да живее в продължение на 3 месеца, без вода – 3 дни, то без въздух – не повече от 3 минути!

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *