5-минутен масаж на ръцете гони главоболието и подобрява дишането /ВИДЕО/

Нашите ръце постоянно работят за нас

С течение на годините в пръстите и в ръцете ни се събира умора и напрежение. Рядко се сещаме, че те имат нужда и от други грижи, освен просто да ги измием и намажем с крем, или ако сте жени – да си направите маникюр.

Истината е, че един лесен масаж не само ще избави пръстите от напрежението, но и ще ви помогне при главоболие, и освен това – ще подобри дишането.

Този масаж се използва от векове и се счита, че е много ефективен метод за подобряване на общото психо-физическо здраве.

И тъй като животът ни с всяка изминала година става все по-напрегнат, не е чудно че масажът придоби широка известност по света, нищо че техниката е от Древен Китай.

Ние не можем да се съмняваме в положителния ефект, който този масаж има за всеки индивид, а ползите са внимателно проучени и доказани. Има и различни техники на този масаж, които се прилагат за различни цели.

Тук трябва да кажем, че има хора, които отчаяно се нуждаят от тази техника. Този масаж е изключително важен за онези, които водят активен начин на живот, както и за хората, които са изправени пред стресови ситуации през целия ден, и най-вече за тези, които често не могат да намерят достатъчно време за посещение на масажист, а някои от тях и не разполагат с пари, за да плащат за квалифициран специалист.

Ето защо, за да ви помогнем тук и сега, ще ви напомним колко полезно и лесно е да подобрите емоционалното си здраве с този 5-минутен масаж на всички пръсти и на ръцете. Този масаж напълно ще ви отпусне. Той ще премахне главоболието ви и ще изчистите дихателните пътища. Можете да приложите този метод и масажирайте пръстите си по всяко време, на всяко място, у дома, на работа, по време на пътуване.

Този масаж е много лесен и с него ще получите максимален положителен ефект за минимално време.

Масажът пръстите и ръцете ще отпусне всички напрегнати мускули, и вие ще бъдете освежени и щастливи.

Единственото, което трябва да направите е да изгледате видеото. Останалото е лесно.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *