Това е проста рецепта от руската народна медицина за лечение на бъбречна инфекция

Тази рецепта е предназначена за овладяване на бъбречна инфекция в домашни условия

лук Ако имате проблем с бъбреците и приложите тази рецепта, вие не само ще туширате болките, но ще се избавите от песъчинките, които най-вероятно ги предизвикват.

Рецептата открихме в руския сайт liveinternet.ru. Там читателката Галина Ивановна Лебедкова споделя как се е отървала от болките и възпаленията в бъбреците, прилагайки това просто и ефективно лечение.

Ето какво разказва тя:

През ноември 2011 година една седмица бях измъчвана у дома от бъбречни колики. Не помогнаха нито хапчетата, нито и инжекциите. Аз отказах хоспитализация. Изследването с ехограф разкри, че някои от камъните в бъбреците са с размер на череша.

Разглеждайки рецептите от народната медицина, които бяха останали от майка ми, която е работила като хомеопат в правителствената Кремълска болница (майка ми почина през 1984 г.), аз попаднах на това просто, лесно и ефективно средство, което категорично тушира проблемите с бъбреците.

Аз взимах този народен лек в продължение на година и половина. Да, много време, ще каже някой, но още повече време мина, откакто не съм имала никакви проблеми с бъбреците. Бъбреците не ме болят, защото успях да изкарам около 3 супени лъжици пясък с урината (по мое мнение), само след три седмици редовна употреба на този лек. И до ден днешен аз прилагам това лечение. Много от моите приятели и познати, които са ползвали тази рецепта, също твърдят, че им е помогнала. Въпреки това, профилактика се препоръчва да се повтаря по време на всеки три години.

Курсът на лечение е 3 седмици. След като минат трите седмици, се прави почивка от една седмица и се повтаря още веднъж, докато свърши сместа. За да започнете ново лечение, трябва да е минал поне месец от края на последната доза, за да направите нова.

Ето и рецептата:

Два килограма лук се почиства и се настъргва на ренде, или се нарязва на ситно. Смесва се настъргания лук с два килограма захар и се долива вода, колкото да покрие. Оставя се да къкри, докато изври водата. Цялото количество на така полученото лекарство е около 2 литра.

Взима се по една супена лъжица три пъти на ден преди хранене с малко вода. На 2-5-я ден ще започнете да изхвърляте песъчинки с урината. Възможно е да усетите лека болка, но не след дълго болката ще утихне и вие ще се почувствате много по-добре.

Оценете статията
Оценка 3.1 от 24 гласували

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Разглеждайки този уебсайт, вие се съгласявате с използването на бисквитки.