ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

3 рецепти за прочистване на артериите на руския лечител Генадий Малахов

Това са три ефективни рецепти на руския лечител Г.П.Малахов за лечение на атеросклероза

малахов При заболявания, свързани със съдови спазми, мозъчна исхемия, мускулна атрофия (парализа, мултиплена склероза, атеросклероза, интракраниално налягане, хипотония и т.н.), е много добре да използвате тинктура от топчестоглав мордовник.

Необходимо е да се вземат 2 супени лъжици (необелени!)семена от мордовник и да се залеят с 0.5 литра. водка. Настояват се две седмици, като често разклащате съда, в който сте ги сложили.

Взимайте тинктурата внимателно и бройте капка по капка, тъй като това растение е отровно. Започнете с 3 капки и всеки ден добавяйте по една капка, докато не станат 15 капки.

Капките се разреждат в 50 мл. вода, разбърква се и се пие 3 пъти на ден 30 минути преди хранене. Пълното лечение с тинктурата продължава от 4 до 6 месеца, в зависимост от състоянието. Когато стигнете количеството от 15 капки, на следващият ден ще трябва да започнете обратно броене, като взимате по 14 капки, след това 13 и така докато капките стана пак 3. Тогава се прави почивка от 10 дни и след това пак се продължава курса на лечение.

Настържете една средна глава лук и изстискайте сока. 1 чаша сок от лук се смесва с 1 чаша мед. Вземете по 1 супена лъжица 3 пъти на ден един час преди хранене.

При атеросклерозата и високо налягане руският лечител Малахов препоръчва вливане на цвят от глог, хвощ, имел и листа от зеленика. Билките се смесват в съотношение 1:1. 1 супена лъжица от тази смес се настоява в 1 чаена чаша студена вода в продължение на 3 часа и след това се вари в продължение на 5 минути. оставете да се настои за 20 минути и прецедете. Взима се по 2 супени лъжици 3 пъти на ден преди хранене.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *