Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

НЕОДОРМ MR/ NEODORM MR

Съдържа мелатонин, Л-теанин, 5-хидрокситриптофан, 15-фенил ГАМК, микрокристална целулоза, магнезиев стеарат, царевично нишесте, повидон, кросповидон, оцветители

Предназначение

сън
С неодорм MR заспиването е лесно и сънят е сладък

НЕОДОРМ MR е продукт за нормализиране на качеството на съня. Чрез приема му се ускорява фазата на заспиването и се подобряват продължителността и качеството на нощния сън. Редуцират се нощните събуждания. След гарантирания чрез НЕОДОРМ MR сън липсват симптоми като трудно събуждане, сънливост и вяло поведение, трудна концентрация на другия ден.

НЕОДОРМ MR може да се приема продължително време, без това да причинява привикване. Според фармакологичната характеристика на продукта той е подходящ за нормализиране на съня при смяна на часови пояси.

Как се приема

Достатъчна е една таблетка НЕОДОРМ MR, приета с вода половин час преди лягане. По лекарска препоръка са възможни и други дози.

Компонентът мелатонин от продукта попълва дефицита от този хормон в организма на потребителя – именно на това се дължат в голяма част от случаите проблемите при заспиване. М-теанинът е аминокиселина, която успокоява и съдейства за по-бързо преминаване от фаза на бодърстване към фазите на съня. Останалите съставки подобряват нервната проводимост и действат успокояващо на нерви и мускули.

Възможни нежелани ефекти

Няма информация за странични ефекти с негативни последици за отребителите.

Кога НЕ БИВА да се употребява

НЕОДОРМ MR не се използва, ако е известна алергия към някой от компонентите му.

Не се препоръчва за бременни и кърмачки.

Деца под 12-годишна възраст не могат да приемат този продукт.

Взаимодействие с други медикаменти

Няма описани лекарствени взаимодействия с негативен ефект върху здравето на пациента.

Усреднена цена в аптеките – 6 лв за опаковка от 10 таблетки

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *